Τηλ: 210 75 60 180 | info @ setka.gr

Ανακαίνιση σπιτιού Σωτήρης Ευθυμίου Logo big

Ανακαίνιση σπιτιού Σωτήρης Ευθυμίου logo

Loading...
Διακοσμητής Σπιτιού2023-05-03T15:10:53+00:00

Διακοσμητής Σπιτιού

Διακοσμητής σπιτιού

Μία ανακαίνιση σπιτιού ιδιαίτερα όταν είναι ολική, εκτός από τις συνήθεις εργασίες που γίνονται περιλαμβάνει και την τελική διακόσμηση. Γιατί ο σκοπός μιας ανακαίνισης, εκτός από την επιδιόρθωση και αντικατάσταση παλιών συστημάτων και τη δημιουργία νέων εργονομικών χώρων, αφορά και στην καθολική ανανέωση της εικόνας του σπιτιού.
Από την επιλογή του χρωματισμού των τοίχων, την επιλογή ταπετσαρίας, την τοποθέτηση κι επιλογή των επίπλων στους χώρους, τις κουρτίνες ή άλλα συστήματα κάλυψης και σκίασης, τα υφάσματα, τον φωτισμό μέχρι και τα διακοσμητικά που θα υπάρχουν σε κάθε χώρο, η διακόσμηση είναι αυτή που θα αναδείξει το προσωπικό σας στυλ. Είτε πρόκειται για ένα μοντέρνο διαμέρισμα, μία γκαρσονιέρα που χρειάζεται έξυπνες λύσεις για εργονομία κι εξοικονόμηση χώρου, είτε για ένα πιο κλασικό σπίτι ή ένα παραθαλάσσιο ή ορεινό εξοχικό, οι εξατομικευμένες λύσεις διακόσμησης θα ανταποκριθούν στις ανάγκες σας και θα μεταμορφώσουν το σπίτι σας στο απόλυτο προσωπικό καταφύγιο.
Σαν διαδικασία τα πράγματα είναι πολύ απλά κι εύκολα. Ο διακοσμητής καταγράφει τις ανάγκες σας σε σχέση με τη λειτουργικότητα του σπιτιού. Σ’ αυτό το πλαίσιο, μπορεί να προτείνει να πέσουν κάποια τοιχία και να τοποθετηθούν γυψοσανίδες ώστε να δημιουργηθούν έξτρα χώροι. Για να ολοκληρωθεί ο φάκελος της μελέτης και των σχεδίων, θα δώσει μεγάλη έμφαση και στα χρώματα, τα υλικά και τις υφές που σας αρέσουν, συνυπολογίζοντας φυσικά τον προϋπολογισμό σας.
Οι τελικές προτάσεις του διακοσμητή αποτυπώνονται σε μία τρισδιάστατη απεικόνιση που περιλαμβάνει τον σχεδιασμό της διάταξης των επίπλων, τον σχεδιασμό των όψεων, όλα τις κατασκευές των δομικών στοιχείων, όπως είναι οι γυψοσανίδες, οι ψευδοροφές και άλλες ειδικές κατασκευές, η αποτύπωση των χρωμάτων, των υλικών και του φωτισμού και τέλος τη διάταξη των διακοσμητικών, των κάδρων κλπ. Ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας, ο διακοσμητής θα σας προτείνει τα καταστήματα όπου μπορείτε να βρείτε όλα όσα θέλετε και αυτό είναι το πιο διασκεδαστικό στάδιο μιας και θα πηγαίνετε μαζί για την τελική επιλογή.
Οι συνδυασμοί είναι ατελείωτοι, οι ιδέες μοναδικές και οι λύσεις αμέτρητες. Γι’ αυτό και η έμπειρη ομάδα μας που εξειδικεύεται στην αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων και τη διακόσμηση είναι πάντα δίπλα σας για να σας προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις που είναι κατάλληλες για εσάς και τον προσωπικό σας χώρο.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσουμε μία συνάντηση ώστε να συζητήσουμε τις δικές σας ανάγκες κι επιθυμίες για τη διακόσμηση του σπιτιού σας.

Σκανδιναβική Διακόσμηση Σπιτιού

Το σκανδιναβικό στυλ διακόσμησης σπιτιού είναι γνωστό από το ΙΚΕΑ. Τι είναι αυτό που το χαρακτηρίζει όμως; Το Σκανδιναβικό ή Scandi στυλ διακόσμησης σπιτιού είναι ομολογουμένως μια [...]

Βιομηχανικό Στυλ Σπιτιού

Πως είναι ένα βιομηχανικό στυλ σπιτιού; Δείτε στην συνέχεια... Σας ταιριάζει; Τα τελευταία χρόνια το industrial ή βιομηχανικό στυλ διακόσμησης αποκτά όλο και περισσότερους θαυμαστές. Δικαιωματικά, βέβαια, γιατί είναι [...]

Go to Top