Τηλ: 210 75 60 180 | info @ setka.gr

Ανακαίνιση σπιτιού Σωτήρης Ευθυμίου Logo big

Ανακαίνιση σπιτιού Σωτήρης Ευθυμίου logo

Loading...
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ2023-03-11T10:07:01+00:00

Ανακαίνιση Κουζίνας

Στις μέρες μας όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιών επιλέγουν να κάνουν ανακαίνιση στην κουζίνα τους, ιδίως σε παλιές κουζίνες με πολλά προβλήματα. Η ανακαίνιση κουζίνας μπορεί να γίνει χωρίς να απαιτούνται άλλες εργασίες στο σπίτι.

Τα σύγχρονα νοικοκυριά επιλέγουν να ενώσουν την κουζίνα με το σαλόνι αν συνορεύουν. Στις μέρες μας τα έπιπλα κουζίνας είναι υψηλής αισθητικής και έτσι ο χώρος της ανακαινισμένης κουζίνας με το σαλόνι δένουν αρμονικά.

Ανακαίνιση κουζίνας

Ανακαίνιση Κουζίνας: Διαδικασία

Ανακαίνιση κουζίνας σε γκρί χρώμα

Μία πλήρη ανακαίνιση κουζίνας περιλαμβάνει νέα ντουλάπια με πορτάκια επιλογής από μεγάλη γκάμα σε χρώματα υλικό και υφή. Για παράδειγμα, μπορούμε να επιλέξουμε λάκα, βακελίτη, καπλαμά ημιμασίφ κ.α. Ο νεροχύτης μπορεί να είναι inox, γρανίτης, κ.α. και ο πάγκος εργασίας από πυρίμαχο άνθυγρο υλικό πάχους 4-6-10 εκ. Όλα τα συρτάρια έχουν τηλεσκοπικούς μηχανισμούς και φρένο, μεγάλη γκάμα σε πόμολα, τροφοθήκη κ.α.Αλλά σε μια ανακαίνιση κουζίνας δεν αλλάζουμε μόνο τα ντουλάπια. Από την στιγμή που πετάμε τα παλιά ντουλάπια, πρέπει να κάνουμε και τις απαραίτητες εργασίες και υποδομές για την καινούρια μας κουζίνα. Σχεδιάζουμε την νέα κουζίνα και οριστικοποιούμε όλες τις θέσεις του ψυγείου, του πλυντηρίου πιάτων, του νεροχύτη, του φούρνου, του απορροφητήρα, του κρυφού φωτισμού και των πρίζων πάγκου. Μετακινούμε τα υδραυλικά για να τα βάλουμε στις νέες θέσεις.

Μετά την τοποθέτηση των επίπλων κουζίνας, επιλέγουμε με τι θέλουμε να επενδύσουμε τον τοίχο ανάμεσα στα κάτω και πάνω ντουλάπια. Με πλακάκια και με γυαλί είναι μερικές από τις επιλογές που έχουμε.

Τέλος, μπορούμε να τοποθετήσουμε στο δάπεδο της κουζίνας πλακάκια ή laminate και με το βάψιμο των τοίχων έχουμε μια ολοκληρωμένη και σωστή ανακαίνιση κουζίνας.

Δείγματα από τα έργα μας: Ανακαίνιση Κουζίνας Πριν & Μετά

Ανακαίνιση κουζίνας πριν και μετά
Ανακαίνιση Κουζινας στο Γαλάτσι: Αποτέλεσμα πριν και μετά

Μάθετε Περισσότερα

Δεν μένει παρά να κλείσετε ένα ραντεβού με μηχανικό του γραφείου μας και να ενημερωθείτε για τις επιλογές που έχετε στην κουζίνα σας.Επίσης μπορείτε να φωτογραφίσετε τον χώρο της κουζίνα σας με το κινητό ή το τάμπλετ και να συμπληρώσετε την φόρμα προσφορά online και να πάρετε στο mail σας εύκολα και γρήγορα τη δική σας προσφορά.

Μάθετε Περισσότερα: Διαβάστε τα Αρθρα Μας

Go to Top