ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΗ

Η υγρασία παρουσιάζεται συνήθως όταν το μονωτικό υλικό έχει τοποθετηθεί λάθος ή έχει φθαρεί ή δεν έχει τοποθετηθεί καθόλου.

Πολλές φορές δεν μπορούμε να διαπιστώσουμε αν έχει γίνει υγρομόνωση σε ένα κτίριο γιατί η υγρομόνωση μπορεί να έχει καλυφθεί από άλλα υλικά όπως στα τοιχία του υπογείου από χώματα, στην ταράτσα από το θερμομονωτικό υλικό σε μία βεράντα από τα πλακάκια και άλλες περιπτώσεις. Έτσι η διαπίστωση του προβλήματος χρειάζεται να γίνει από ειδικούς που με την μεγάλη εμπειρία τους αντιμετωπίζουν το πρόβλημα κάθε φορά ξεχωριστά.

Μονώσεις: Υγρομόνωση

Υγρομόνωση: Αντιμετώπιση Υγρασίας

είναι στην ταράτσα, η υγρασία αντιμετωπίζεται με την υγρομόνωση της ταράτσας με μεθόδους όπως την τοποθέτηση ασφαλτόπανου ή την χρήση ελαστομερές επαλειφόμενου στεγανωτικόυ ειδικό για την ταράτσα.

Ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα είναι η ανιούσα υγρασία, η οποία ανεβαίνει διαμέσου των τοιχίων του υπογείου και εμφανίζεται κυρίως στα χαμηλά σημεία του κτιρίου, πότε στην εσωτερική και πότε στην εξωτερική πλευρά του.

Η υγρασία που προέρχεται από το έδαφος είναι ένα πρόβλημα δύσκολα αντιμετωπίσιμο. Η πηγή του προβλήματος μπορεί να μην είναι εύκολα προσβάσιμη για την αντιμετώπιση, έτσι πρέπει να γίνει πολύ προσεγμένη εκτίμηση της υγρασίας και με σωστά μονωτικά υλικά να λυθεί το πρόβλημα.

Όπως όλα τα προβλήματα έτσι και το πρόβλημα της υγρασίας σε μία ανακαίνιση αντιμετωπίζεται με μεγάλη προσοχή από την εταιρεία μας και η υγρομόνωση γίνετε με επώνυμα υλικά πάντα και από εξειδικευμένο προσωπικό με μεγάλη εμπειρία στις μονώσεις.

Υγρομόνωση: Μάθετε Περισσότερα

Η εταιρεία μας μπορεί να σας προτείνει μελετημένες λύσεις για την δική σας υγρομόνωση σπιτιού / κατοικίας. Δεν μένει παρά να κλείσετε ένα ραντεβού με μηχανικό του γραφείου μας για να ενημερωθείτε για τις επιλογές που έχετε.