Διαμόρφωση Κήπων

Είτε ζούμε σε διαμέρισμα είτε σε μονοκατοικία, η ανάγκη μας για επαφή με την φύση συνέχεια αυξάνεται. Σε μία πόλη που οι χώροι πρασίνου είναι ελάχιστοι, η εταιρεία μας έχει στόχο την αύξηση των χώρων πρασίνου, δημιουργώντας κήπους στους ακάλυπτους των πολυκατοικιών και στις μονοκατοικίες.

Ένας καλά μελετημένος κήπος, με τη σωστή επιλογή λουλουδιών, δένδρων και χώρου στρώσης γκαζόν, είναι πέρα από καλαίσθητος και οικονομικός στην συντήρησή του.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην συντήρηση των κήπων είναι η κατανάλωση νερού, ειδικά στις μέρες μας που η τιμή του νερού από το δίκτυο της πόλης είναι πολύ μεγάλη. Εμείς, με τους έμπειρους γεωπόνους μας, φροντίζουμε η επιλογή των φυτών καθώς και η επιφάνεια που θα ποτίζεται να είναι η σωστή.

Στην διαμόρφωση του κήπου περιλαμβάνονται κατασκευές όπως διάδρομοι κίνησης, αρχιτεκτονικές παρεμβάσεις, χώροι ( δεξαμενές) συγκέντρωσης βρόχινου νερού, αυτόματο πότισμα, δίκτυο αποστράγγισης, φωτισμός του χώρου, καθιστικά, BBQ, αποθηκευτικοί χώροι για τα εργαλεία κήπου και τα ξύλα για το τζάκι και το BBQ αλλά και ό,τι άλλο κριθεί απαραίτητο.

Η σωστή και μελετημένη κατασκευή ενός κήπου θα τον κάνει παράδεισο για όλη την οικογένεια αλλά και για τα κατοικίδιά μας.

Ανακαίνιση Σπιτιού: Διαμόρφωση Κήπων

Μάθετε Περισσότερα

Η εταιρεία μας μπορεί να σας προτείνει μελετημένες λύσεις για την δική σας διμόρφωση κήπου την οποία θα μελετήσει και προσαρμόσει σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Δεν μένει παρά να κλείσετε ένα ραντεβού με μηχανικό του γραφείου μας και να ενημερωθείτε για τις επιλογές που έχετε.

Επίσης μπορείτε να φωτογραφίσετε τον κήπο σας με το κινητό ή το τάμπλετ και να συμπληρώσετε την φόρμα προσφορά online και να πάρετε στο mail σας εύκολα και γρήγορα τη δική σας προσφορά.