Ανακαίνιση Δωματίου

Ανακαίνιση Σπιτιού: ανακαίνιση δωματίου

Μετά από μία δύσκολη μέρα, η ανάγκη για καλό ύπνο είναι επιτακτική. Η ανακαίνιση του υπνοδωματίου μας μπορεί να μας προσφέρει όμορφες στιγμές ύπνου, αλλά το δωμάτιο δεν το χρησιμοποιούμε μόνο για τον ύπνο μας. Είναι ο χώρος που όλοι μας έχουμε τα ρούχα που χρησιμοποιούμε καθημερινά και θέλουμε να έχουμε άμεση, γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε αυτά. Είναι το δωμάτιο στο οποίο θα απολαύσουμε το αγαπημένο μας βιβλίο πριν κοιμηθούμε. Πρέπει να είναι ένας χώρος φιλόξενος, ζεστός και λειτουργικός.
Βέβαια, όταν λέμε ανακαίνιση δωματίου μιλάμε και για τα υπόλοιπα δωμάτια, όπως το παιδικό αλλά και για το γραφείο που μπορεί να έχουμε μέσα στο σπίτι μας.

Ανακαίνιση Δωματίου: Διαδικασία

Το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας μας θα αποτυπώσει το δωμάτιο ή τα δωμάτιά σας και, μετά από μελέτη των αναγκών τους, θα σας προτείνει ιδέες διακόσμησης και ανακαίνισης. Πάντα με σεβασμό στις δικές σας απόψεις ολοκληρώνεται το κομμάτι της μελέτης.

Η ανακαίνιση δωματίου μπορεί να περιλαμβάνει αλλαγή ντουλάπας, κατασκευές από γυψοσανίδα και ξύλο, αλλαγή ή επισκευή πατώματος, χρωματισμούς και ό,τι άλλο κριθεί αναγκαίο από τη μελέτη.
Τέλος, οι συνεργάτες του γραφείου μας θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε και τα διακοσμητικά στοιχεία του δωματίου σας, όπως κουρτίνες, έπιπλα, πίνακες και ότι άλλο εσείς θέλετε για να διακοσμήσετε το χώρο σας. Ετσι ολοκληρώνεται την ανακαίνιση του δωματίου σας.

Ανακαίνιση δωματίου σε σκούρες αποχρώσεις

Μάθετε Περισσότερα

Η εταιρεία μας μπορεί να σας προτείνει λύσεις για το χώρο σας, τις οποίες έχουμε μελετήσει και προσαρμόσει σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Δεν μένει παρά να κλείσετε ένα ραντεβού με μηχανικό του γραφείου μας και να ενημερωθείτε για τις επιλογές που έχετε για οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού σας επιθυμείτε να ανακαινίσετε.

Επίσης μπορείτε να φωτογραφίσετε το δωμάτιο με το κινητό ή το τάμπλετ σας και να συμπληρώσετε την φόρμα προσφορά online και να πάρετε στο mail σας εύκολα και γρήγορα τη δική σας προσφορά.