ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Η θερμομόνωση σπιτιού είναι στις μέρες μας μία εργασία πού πρέπει να δρομολογήσει κάθε νοικοκυριό.

Η ενέργεια σε όποια μορφή και αν είναι, είτε πετρέλαιο, είτε φυσικό αέριο, είτε ηλεκτρικό ρεύμα, στις μέρες μας είναι πανάκριβη. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να την καταναλώνουμε άσκοπα όχι μόνο γιατί την αγοράζουμε ακριβά αλλά και γιατί η παραγωγή της βλάπτει και το περιβάλλον που ζούμε.

Μονώσεις: Θερμομόνωση Σπιτιού

Τα μονωτικά υλικά που κυκλοφορούν πια στην αγορά καταφέρνουν με σωστή και μελετημένη χρήση να μας εξοικονομούν μέχρι και 50 % της ενέργειας που χαλάμε.

Με την θερμομόνωση του σπιτιού μας επιτυγχάνουμε το χειμώνα μεγάλη εξοικονόμηση στην κατανάλωση πετρελαίου ή όποια άλλη μορφή ενέργειας χρησιμοποιούμε, αλλά και την σταθερή θερμοκρασία μέσα στο σπίτι. Αντίστοιχα και το καλοκαίρι όταν το σπίτι μας είναι θερμικά θωρακισμένο η κατανάλωση ρεύματος για την ψύξη του εσωτερικού χώρου του σπιτιού μας είναι ελάχιστη και σε κάποιες φορές μηδενική μιας και το κλιματιστικό πια μπορεί να μην είναι απαραίτητο.

Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα που προσφέρει η θερμοπρόσοψη είναι και η προστασία των εξωτερικών τοίχων από το φαινόμενο τη μούχλας στην μέσα πλευρά των εξωτερικών τοίχων και των ταβανιών.

Θερμομόνωση Σπιτιού: Σημεία Εργασιών

Για να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή θερμομόνωση ενός σπιτιού πρέπει να εφαρμόσουμε μια σειρά από μεθόδους θερμομόνωσης. Πρέπει να τοποθετήσουμε εξωτερικά θερμοπρόσοψη σε όλους τους τοίχους και τα φέροντα στοιχεία του σπιτιού, να τοποθετήσουμε θερμοπρόσοψη στην οροφή της πιλοτής, να τοποθετήσουμε εσωτερική θερμομόνωση όπου είναι απαραίτητη, να μονώσουμε θερμικά την ταράτσα και βέβαια να αλλάξουμε όλα τα εξωτερικά κουφώματα από απλά σε θερμοδιακοπής με ενεργειακά τζάμια.

Θερμομόνωση Σπιτιού: Μάθετε Περισσότερα

Η εταιρεία μας μπορεί να σας προτείνει μελετημένες λύσεις για την δική σας θερμομόνωση σπιτιού / κατοικίας. Δεν μένει παρά να κλείσετε ένα ραντεβού με μηχανικό του γραφείου μας για να ενημερωθείτε για τις επιλογές που έχετε.