Τηλ: 210 75 60 180 | info @ setka.gr

Ανακαίνιση σπιτιού Σωτήρης Ευθυμίου Logo big

Ανακαίνιση σπιτιού Σωτήρης Ευθυμίου logo

Loading...
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ2023-03-11T10:06:10+00:00

Ανακαίνιση Μπάνιου

Κάθε ανακαίνιση για μας είναι ένα ξεχωριστό, μοναδικό έργο και οι μηχανικοί μας και τα συνεργεία μας μελετούν κάθε εργασία που θα κάνουν στον χώρο σας με μεγάλη προσοχή. Η ανακαίνιση μπάνιου είναι ένα σύνολο εργασιών που πρέπει να γίνουν με πολύ μεγάλη προσοχή από έμπειρα συνεργεία, με σωστή καταγραφή των προβλημάτων και σωστό σχεδιασμό του νέου μπάνιου.

Όπως όλοι έχουμε διαπιστώσει, ο πιο πολύπαθος χώρος μέσα στο σπίτι είναι το μπάνιο. Υγρασία, διαρροή στο δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης, σπασμένα πλακάκια, παράθυρο που δεν σφραγίζει στο κλείσιμό του, παλαιομοδίτικη αισθητική και ελλειπής λειτουργικότητα του χώρου, είναι μερικά προβλήματα που μας υποχρεώνουν να κάνουμε μία ανακαίνιση στο λουτρό μας.

Ανακαίνιση μπάνιου

Ανακαίνιση Μπάνιου: Διαδικασία

Ανακαίνιση μπάνιου λευκά χρώματα
Η εταιρεία μας μπορεί σε λιγότερο από μία εβδομάδα και με μικρό κόστος να σας ανακαινίσει το μπάνιο γρήγορα, σωστά, με εγγύηση και με επώνυμα υλικά της επιλογής σας.Μπορείτε εύκολα και γρήγορα να φωτογραφίσετε το μπάνιο σας με το κινητό σας ή το ταμπλετ σας και να μας στείλετε τις φωτογραφίες μέσω της φόρμας προσφορά online. Εμείς θα σας κάνουμε τις προτάσεις μας και δεν μένει παρά να προγραμματίσετε την ανακαίνιση του μπάνιου σας.

Στην ανακαίνιση μπάνιου αλλάζουμε όλο το δίκτυο ύδρευσης (κρύο και ζεστό νερό) με χρήση κολεκτέρ. Αλλάζουμε όλο το δίκτυο αποχέτευσης έως τον κοινόχρηστο αγωγό αποχέτευσης της πολυκατοικίας. Τοποθετούμε νέα μπανιέρα ή καμπίνα ντους, έπιπλο μπάνιου σε διάσταση ανάλογη του λουτρού, νέα πλακάκια, νέα λεκάνη με πίσω καζανάκι ή κρεμαστή με εντοιχισμένο καζανάκι. Νέο παράθυρο και πόρτα λουτρού, αν απαιτείται. Τέλος, καινούριες μπαταρίες λουτρού, νιπτήρος και αξεσουάρ μπάνιου ολοκληρώνουν την ανακαίνιση του μπάνιου.

Και στην ανακατασκευή του λουτρού σας όμορφες αρχιτεκτονικές λύσεις θα αλλάξουν την αισθητική του. Κρυφοί φωτισμοί, σποτ, καθρέφτες και διχρωμίες θα δώσουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Δείγματα από Εργα μας: Ανακαίνιση Μπάνιου Πριν & Μετά

Ανακαίνιση λουτρού στο ψυχικό πριν και μετά
Ανακαίνιση μπάνιου πριν και μετά στο Ψυχικό
Ανακαίνιση μπάνιου πριν και μετά
Ανακαίνιση μπάνιου πριν και μετά 03
Ανακαίνιση μπάνιου πριν και μετά 04
Ανακαίνιση μπάνιου πριν και μετά 02

Μάθετε Περισσότερα

Η εταιρεία μας μπορεί να σας προτείνει λύσεις για το χώρο σας τις οποίες έχουμε μελετήσει και προσαρμόσει σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Δεν μένει παρά να κλείσετε ένα ραντεβού με μηχανικό του γραφείου μας και να ενημερωθείτε για ότι σας προβληματίζει στην δική σας ανακαίνιση μπάνιου.Επίσης μπορείτε να φωτογραφίσετε τον χώρο του μπάνιου σας με το κινητό ή το τάμπλετ και να συμπληρώσετε την φόρμα προσφορά online και να πάρετε στο mail σας εύκολα και γρήγορα τη δική σας προσφορά.

Μάθετε Περισσότερα: Διαβάστε τα άρθρα μας

Go to Top