ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑΣ – ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ

Σε μία πολύ όμορφη περιοχή στα βόρια προάστια στης Αττικής, στην Βαρυμπόμπη, ο ιδιοκτήτης της μονοκατοικίας, μας ζήτησε να ανακαινίσουμε το σπίτι του εξολοκλήρου. Ένα πολύ όμορφο σπίτι πέτρινο με σαλόνι κουζίνα υπνοδωμάτιο γραφείο και λουτρό στο ισόγειο και αποθήκη με λεβητοστάσιο στο υπόγειο.

Μια πολύ καλή κατασκευή χωρίς προβλήματα ρωγμών αλλά με ανάγκη από μία ριζική ανακαίνιση , μιας και ήταν χρόνια νοικιασμένο και δεν είχε γίνει καμία συντήρηση στο σπίτι.

Ο ιδιοκτήτης μας ζήτησε να ανακαινίσουμε όλους τους χώρους του σπιτιού και να κάνουμε νέα μελέτη για κάθε χώρο. Έτσι οι αλλαγές που έγιναν στη μονοκατοικία είναι οι εξής.

ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑΣ - ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ
  • Γκρεμίσαμε τον τοίχο ανάμεσα στο σαλόνι και την κουζίνα και έτσι ενοποιήσαμε τους δύο χώρους.
  • Στο σαλόνι, κατασκευάσαμε τζάκι που δεν είχε το σπίτι, κατασκευάσαμε ράφια δεξιά και αριστερά στο τζάκι με κρυφό φωτισμό. Αλλάξαμε τα εξωτερικά κουφώματα σε όλη την μονοκατοικία, και τοποθετήσαμε ηλεκτρικά ρολά. Τοποθετήσαμε υποδομή για επίγεια και δορυφορική κεραία. Κάναμε εξολοκλήρου νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση σε όλο το σπίτι νέο ηλεκτρολογικό πίνακα και νέους πριζοδιακόπτες ενιαίου πλαισίου της LEGRAND και καλωδίωση συναγερμού για όλο το σπίτι.
  • Έγινε αλλαγή σε όλες τις εσωτερικές πόρτες, τοποθετήθηκαν νέες ντουλάπες και στα δύο δωμάτια, νέα λακαριστή κουζίνα με στήλη για τον φούρνο και νέο πάτωμα τύπου laminate.
  • Η ανακαίνιση περιελάμβανε και εξολοκλήρου νέο λουτρό νέα υδραυλική και ηλεκτρολογική εγκατάσταση και σποτ στο ταβάνι. Νέα πλακάκια και είδη υγιεινής.
  • Κατασκευάσαμε εξολοκλήρου νέα θέρμανση στην μονοκατοικία, λεβητοστάσιο με μπόιλερ, μονοσωλήνιο δίκτυο στα καλοριφέρ με κολεκτέρ, και νέα θερμαντικά σώματα πάνελ για όλους τους χώρους και πετσετοκρεμάστρα στο λουτρό.
  • Αφαιρέσαμε την παλιά φθαρμένη υγρομόνωση στην ταράτσα και τοποθετήσαμε νέα μόνωση με ασφαλτώπανο και μονώσαμε όλα τα πεζούλια και τα σκαλοπάτια με διαφανές μονωτικό υλικό.
  • Σε όλους τους τοίχους εσωτερικά αλλά κυρίως εξωτερικά αφαιρέσαμε όλα τα σαθρά τμήματα και με ιδικά επιδιορθωτικά υλικά ετοιμάσαμε όλες τις επιφάνειες για βάψιμο.
  • Έγιναν όλες οι προεργασίες για το τελικό βάψιμο και τέλος βάφτηκε εσωτερικά και εξωτερικά όλη η μονοκατοικία με επώνυμα οικολογικά χρώματα.

Η μονοκατοικία παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη με το κλειδί στο χέρι έτοιμη προς κατοίκιση.
Η ανακαίνιση της μονοκατοικίας έγινε το καλοκαίρι του 2015.

ΣΤΑΔΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

ΠΡΙΝ

ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΜΕΤΑ