Ανακαινίσεις Καταστημάτων

Αναβαθμίστε την επιχείρησή σας με ανακαίνιση καταστήματος!

Η ανακαίνιση των καταστημάτων δεν γίνεται μόνο με σκοπό την ανανέωση του χώρου αλλά είναι κάτι πολύ παραπάνω. Στην εποχή μας με την κρίση που διανύουμε, με τις τάσεις της μόδας που αλλάζουν διαρκώς αλλά και την ανταγωνιστικότητα που υπάρχει, χρειαζόμαστε κάτι παραπάνω από χαμηλές τιμές για να προσελκύσουμε τους δυνητικούς πελάτες στο κατάστημά μας.

Η ανακαίνιση του καταστήματος θα πρέπει να γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα – μεταξύ 4-6 χρόνια ανάλογα το κατάστημα – και μπορεί να είναι μερική ανακαίνιση ή ολική.

Ανακαίνιση καταστήματος
Ανακαίνιση Επαγγελματικού Χώρου

Τι περιλαμβάνει μια ανακαίνιση καταστήματος

 • Επιγραφές καταστημάτων. Στην εξωτερική ανακαίνιση συμπεριλαμβάνεται και η επισκευή ή ανανέωση των επιγραφών του καταστήματος. Οι επιγραφές είναι η πρώτη εικόνα που βλέπει ο πελάτης, και μπορεί να κάνει την επιχείρησή σας να ξεχωρίζει ανάμεσα στον ανταγωνισμό. Οι επιγραφές μπορεί να είναι φωτειζόμενες ή μή, ή/και ακόμα ψηφιακές εκτυπώσεις που θα κοσμούν τις βιτρίνες των καταστημάτων σας.
 • Χρωματισμοί τοίχων. Μια ανακαίνιση μπορεί να συμπεριλαμβάνει ένα φρεσκάρισμα στους εσωτερικούς ή εξωτερικούς τοίχους του καταστήματος. Με την κατάλληλη επιλογή και συνδυασμό των χρωμάτων μπορούμε να αλλάξουμε ολόκληρη την όψη της επιχείρησής μας.
 • Εσωτερική διαμόρφωση χώρων. Στην εσωτερική ανακαίνιση καταστημάτων συμπεριλαμβάνονται πιθανών κάποια γκρεμίσματα ή /και εσωτερικό χτίσιμο και διαμόρφωση χώρων με σκοπό τη βελτίωση της λειτουργικότητας και της χρήσης του καταστήματος.
 • Δάπεδο καταστήματος. Πολλές φορές λόγω της φθοράς είναι απαραίτητο να αλλαχθεί το πάτωμα και να αντικατασταθεί είτε από ξύλο είτε πλακάκια. Η προσθήκη βιομηχανικού δαπέδου είναι επίσης μια πολύ καλή λύση. Πλέον υπάρχουν πολλά σχέδια και μπορούν να μεταμορφώσουν το δάπεδο του καταστήματος σας σε έργο τέχνης, διότι το design είναι πολύ σημαντικό στην ανακαίνιση καταστημάτων.
 • Υδραυλικές εργασίες. Οι φθαρμένες ή διαβρωμένες σωληνώσεις γίνονται πολύ συχνά η αιτία εμφάνισης μούχλας και υγρασίας με αποτέλεσμα να υπάρχει άσχημη μυρωδιά στο κατάστημά σας.
 • Ηλεκτρολογικές εργασίες. Οι ηλεκτρολογικές εργασίες περιλαμβάνουν μια ευρεία γκάμα εργασιών από τοποθετήσεις εσωτερικού και εξωτερικού φωτισμού, τοποθετήσεις συστημάτων ασφαλείας (κάμερες συναγερμός κ.α.), κατασκευή δικτύου ηλεκτρονικών υπολογιστών, επισκευή τηλεφωνικών γραμμών και εγκαταστάσεις γραμμών internet, κ.α.
 • Γυψοσανίδες και αποθηκευτικοί χώροι. Η προσθήκη γυψοσανίδας και αποθηκευτικών χώρων θα οργανώσει το κατάστημά σας. Έχει αποδειχθεί ότι ένα καλά οργανωμένο κατάστημα θα διευκολύνει την περιήγηση των επισκεπτών κάνοντας την πιο ευχάριστη αλλά συγχρόνως θα βελτιώσει και την απόδοση των εργαζομένων.
 • Κουφώματα. Μεγάλη βαρύτητα δίνεται επίσης στα εξωτερικά ή/και εσωτερικά κουφώματα του καταστήματος. Τα εξωτερικά κουφώματα μπορούν να είναι αλουμινίου αλλά όχι μόνο. Οι γυάλινες πόρτες και οι γυάλινες κατασκευές είναι μια σύγχρονη τάση στο χώρο των κατασκευών. Κάνουν την είσοδο και ολόκληρο το κατάστημά σας κομψό και με τα νέα πλέον κρύσταλλα δίνουμε την απόλυτη εναρμονία στο χώρο. Τα εσωτερικά κουφώματα είναι μέρος της διακόσμησης του καταστήματος, και συντελεί στην καταναλωτική εμπειρία των επισκεπτών. Οι έμπειροι συνεργάτες μας έρχονται στο χώρο σας και συνδυάζοντας τις υπηρεσίες μας, μπορείτε να υλοποιήσετε όλες τις διακοσμητικές εφαρμογές που απαιτούνται.
 • Φωτισμός. Ο φωτισμός κρυφός ή μη, έχει πολύ μεγάλη σημασία καθώς θα πρέπει να είναι επαρκής και να μην κουράζει τα μάτια όσων βρίσκονται στο χώρο. Επίσης είναι αυτός που δένει και αναδεικνύει όλα τα υπόλοιπα μέρη, σε μια τελική εικόνα που επιδρά στην ψυχολογία του επισκέπτη του καταστήματος.
 • Ανακαίνιση επίπλων. Η ανακαίνιση της επίπλωσης του καταστήματος αποτελεί ένα πολύ σημαντικό στοιχείο ενός επαγγελματικού χώρου. Ο πρωτοποριακός και σωστός σχεδιασμός, το στύλ, και η υψηλή αισθητική, οι λεπτές αρχιτεκτονικές γραμμές, βοηθούν στη βελτίωση της λειτουργικότητας του χώρου με και αυξάνει την αποδοτικότητα των εργαζομένων με στόχο την αύξηση των πωλήσεων.
 • Τοποθέτηση φυσικών στοιχείων. Η τοποθέτηση φυσικών στοιχείων στο χώρο, όπως μερικά καλλωπιστικά φυτά, βοηθάει στη δημιουργία ενός ευχάριστου περιβάλλοντος.

Όλα τα παραπάνω είναι απλά μια ιδέα του τι περιλαμβάνει μια ανακαίνιση καταστήματος, που στόχο φυσικά έχει την αύξηση των πωλήσεων της επιχείρησης σας. Οι τύποι των καταστημάτων που θα μπορούσαν να γίνουν είναι οι παραπάνω εργασίες είναι καταστήματα ρούχων και υπόδησης, κέντρα εστίασης, βιβλιοπωλεία, Petshops, καταστήματα καλλυντικών, Super Markets, καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών, κ.α.

Η εταιρία Ανακαίνιση Σπιτιού – Σωτήρης ευθυμίου, με το λεπτομερή και πάντα προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις σας προσχεδιασμό εγγυάται ένα απόλυτα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Ανακαίνιση καταστήματος πρακτορείου οπαπ

Ανακαινίσεις Καταστημάτων: Εργασίες

Στο τεχνικό γραφείο Σωτήρης Ευθυμίου, με την πολύχρονη εμπειρία μας στον τομέα των ανακαινίσεων, έχουμε την δυνατότητα να υλοποιούμε όλες τις ιδέες και λύσεις που προτείνουμε σε κάθε έργο ξεχωριστά.

Κάθε ανακαίνιση έχει τα δικά της ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, γι’ αυτό η εταιρία μας φροντίζει πριν από κάθε εργασία ανακαίνισης να κάνει όλες τις αναγκαίες μελέτες και προβλέψεις, ώστε ο ιδιοκτήτης μετά το πέρας των εργασιών στο χώρο του να παραλάβει ένα χώρο σωστά ανακαινισμένο, λειτουργικό και σύμφωνο με τις δικές του ανάγκες.

Επικοινωνήστε μαζί μας και σύντομα ένας μηχανικός της εταιρίας μας θα είναι στο χώρο σας. Πριν ξεκινήσει η ανακαίνιση του καταστήματός σας θα πρέπει να γίνει ένας προσδιορισμός αναγκών, ουσιαστικά να προσδιοριστεί το αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε. Στη συνέχεια θα γίνει η εκπόνηση της σχετικής μελέτης και ο σχεδιασμός της υλοποίησης με συγκεκριμένο πλάνο και χρονοδιάγραμμα.

Ανακαινίσεις Καταστημάτων: Δείγματα από τα έργα μας