Τηλ: 210 75 60 180 | info @ setka.gr

Ανακαίνιση σπιτιού Σωτήρης Ευθυμίου Logo big

Ανακαίνιση σπιτιού Σωτήρης Ευθυμίου logo

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ2024-03-05T09:48:30+00:00

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ

Με τον όρο ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων εννοούμε τις εργασίες που κάνουμε σε ένα κτίριο προκειμένου να το καταστήσουμε όσο το δυνατόν λιγότερο ενεργοβόρο όσον αφορά την θέρμανση και την ψύξη των χώρων του.

Η ενεργειακή αναβάθμιση πετυχαίνεται με την θερμομόνωση του κελύφους του κτιρίου είτε με εξωτερική είτε με εσωτερική θερμομόνωση. Με την θερμομόνωση της ταράτσας με ειδικά μονωτικά υλικά και επίσης η θερμομόνωση της οροφής της πιλοτής.

Πάρα πολύ μεγάλο ρόλο στην ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού μας παίζει η αλλαγή των εξωτερικών κουφωμάτων ψυχρού τύπου σε κουφώματα θερμοδιακοπής με ενεργειακά τζάμια.

Προσφέρουμε υπηρεσίες ενεργειακής αναβάθμισης για το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Πέραν από τα κουφώματα αλουμινίου μπορούν να μπουν και συνθετικά κουφώματα PVC, τα οποία είναι πιο οικονομικά αλλά είναι εξίσου αποτελεσματικά με τα αλουμίνια. Και βέβαια έχουμε και την επιλογή των ξύλινων κουφωμάτων, επιλογή ακριβή αλλά πολλές φορές αξίζει τα χρήματά της.

Η ενεργειακή αναβάθμιση επιτυγχάνεται και με την αλλαγή των κλιματιστικών σε τύπου inverter και του συστήματος θέρμανσης σε επιλογές ανάλογα τις δυνατότητες που έχουμε.

Η πιο σύγχρονη επιλογή που έχουμε είναι η αντικατάσταση ενός απλού λέβητα σε αντλία θερμότητας. Αλλά αυτή η επιλογή είναι και η πιο ακριβή. Έχουμε την επιλογή να αντικαταστήσουμε τον παλιό λέβητα πετρελαίου με λέβητα αερίου ή ακόμη και να αντικαταστήσουμε τον παλιό λέβητα με σύγχρονο συμπυκνωμάτων. Σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχει και η δυνατότητα της πλήρους αυτονομίας σε κάθε διαμέρισμα με την τοποθέτηση ατομικού λέβητα αερίου σε κάθε διαμέρισμα. Είναι μια λύση που αντιμετωπίζει τα μεγάλα προβλήματα στις μέρες μας με την χρήση του κοινόχρηστου λέβητα στις πολυκατοικίες.

Τέλος σε μία ανακαίνιση κρίνεται απαραίτητη η τοποθέτηση ηλιακού για την θέρμανση του νερού χρήσης. Στη χώρα μας όπου ο ήλιος ακόμη και το χειμώνα είναι αρκετός για να ζεστάνει το νερό του ηλιακού είναι μια δωρεάν παροχή της φύσης που πρέπει να εκμεταλλευτούμε.

Μετά από κάθε ενεργειακή αναβάθμιση η εταιρεία μας φροντίζει για την έκδοση Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης για να γνωρίζει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου σε πια κατηγορία ανήκει το διαμέρισμά του. Επίσης ένα ενεργειακά αναβαθμισμένο διαμέρισμα έχει μεγαλύτερη αξία πώλησης ή ενοικίασης από ότι ένα που είναι σε χαμηλή κατηγορία.

Ενεργειακή Αναβάθμιση: Μάθετε Περισσότερα

Η εταιρεία μας μπορεί να σας προτείνει λύσεις για το χώρο σας τις οποίες έχουμε μελετήσει και θα προσαρμόσουμε σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Δεν μένει παρά να κλείσετε ένα ραντεβού με μηχανικό του γραφείου μας και να ενημερωθείτε για ότι σας προβληματίζει σχετικά με την ενεργειακή αναβάθμιση του δικού σας χώρου.

Τι Περιλαμβάνει η Εξωτερική Μόνωση Σπιτιού

By |March 5th, 2024|Categories: Μονώσεις|

Μάθετε κάποιες βασικές πληροφορίες για την εξωτερική μόνωση σπιτιού Η [...]

Comments Off on Τι Περιλαμβάνει η Εξωτερική Μόνωση Σπιτιού
Go to Top