Τηλ: 210 75 60 180 | info @ setka.gr

Ανακαίνιση σπιτιού Σωτήρης Ευθυμίου Logo big

Ανακαίνιση σπιτιού Σωτήρης Ευθυμίου logo

Loading...
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ2023-01-26T11:16:39+00:00

Ανακαίνιση Σπιτιού Αθήνα

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται  μεγάλη αύξηση των ιδιωτικών έργων μικρής και μεσαίας κλίμακας και κυρίως η ανάγκη για ανακαίνιση σπιτιού είτε μεμονωμένα σε κάποιες εργασίες, όπως ανακαίνιση μπάνιου, ανακαίνιση κουζίνας, ανακαίνιση σαλονιού ή ακόμη και υπνοδωματίου, αλλά και για ριζική ανακαίνιση της κατοικίας εσωτερικά και εξωτερικά.

Η οικονομική κρίση μας έχει οδηγήσει στην αυστηρή επιλογή των κινήσεών μας όσον αφορά στην κατοικία. Παρατηρούμε ότι η επιλογή ενός καινούριου διαμερίσματος είναι σχεδόν αδύνατη μιας και οι τραπεζικοί οργανισμοί δεν μπορούν να δώσουν μεγάλα δάνεια και οι φόροι έχουν αυξηθεί πολύ. Μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες η διαμονή μας σε ένα παλιό προβληματικό και μη λειτουργικό σπίτι γίνεται ακόμη πιο δύσκολη. Η ανάγκη για αλλαγή, ανακαίνιση, αναπαλαίωση του σπιτιού μας είναι επιτακτική.

Ανακαίνιση σπιτιού

Ανακαίνιση Σπιτιού: Υπηρεσίες

Η επιτυχημένη ανακαίνιση του σπιτιού σας, που μπορεί να υλοποιήσει η εταιρία μας, θα σας προσφέρει τα αποτελέσματα όπως ακριβώς τα φαντάζεστε και τα επιθυμείτε. Οι μηχανικοί της εταιρίας μας, μετά από τα ραντεβού που θα πραγματοποιήσουν στο χώρο σας και στα γραφεία μας μαζί σας, θα σας κάνουν μία σειρά από έξυπνες, οικονομικές και όμορφες προτάσεις για την ανακαίνιση της οικίας σας, του λουτρού, της κουζίνας, του κήπου, αλλά και ό,τι άλλο εσείς θέλετε να ανακαινίσετε. Κάθε ανακαίνιση για μας είναι ένα ξεχωριστό, μοναδικό έργο και οι μηχανικοί μας και τα συνεργεία μας μελετούν κάθε εργασία που θα κάνουν στον χώρο σας με μεγάλη προσοχή. Σε όλες τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν στο σπίτι σας για την ανακαίνισή του θα ενημερώνεστε και θα λαμβάνετε φωτογραφικό υλικό στο email σας και στο τέλος των εργασιών θα παραλάβετε από εμάς πλήρη φάκελο με όλες τις εγγυήσεις, φωτογραφίες και διάφορα άλλα στοιχεία που πρέπει να έχετε μετά από μία ανακαίνιση στο σπίτι σας.

Ανακαίνιση σπιτιού πίσω χώρος

Ανακαίνιση Σπιτιού: Εργασίες

Κάθε ανακαίνιση, είτε ολόκληρου του σπιτιού είτε η ανακαίνιση μπάνιου είτε η ανακαίνιση κουζίνας είτε άλλου χώρου, πάντα συνοδεύεται από οικονομοτεχνική μελέτη με την οποία συντάσσεται η συγγραφή υποχρεώσεων της εταιρίας μας για τις εργασίες που έχετε επιλέξει να κάνετε.

Μέλημά μας είναι το κόστος ανακαίνισης του σπιτιού σας να είναι το χαμηλότερο δυνατό χωρίς αυτό να σημαίνει εκπτώσεις στα υλικά και τις εργασίες. Μπορούμε να πετύχουμε τις καλύτερες τιμές για εσάς λόγω της πολυετούς συνεργασίας μας με μεγάλους προμηθευτές και με την συνεχή και αδιάκοπη συνεργασία μας με τους τεχνίτες μας.

Όλες οι εργασίες, όπως καθαιρέσεις, κτισίματα, σοβατίσματα, ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εργασίες, βάψιμο, τοποθέτηση πλακιδίων, θερμομόνωση, υγρομόνωση και όποιες άλλες εργασίες γίνουν στην κατοικία σας, υλοποιούνται από εξειδικευμένα συνεργεία αυστηρά επιλεγμένα και ελεγμένα από τους μηχανικούς της εταιρείας μας.

Ανακαίνιση Σπιτιού: Ιδέες

Ένα άλλο μεγάλο κομμάτι στην ανακαίνιση σπιτιού είναι οι ιδέες διακόσμησης. Ιδέες που προτείνουν οι επαγγελματίες του γραφείου μας, που παρουσιάζονται στο γραφείο μας ή στο χώρο σας, με σχέδια στην οθόνη του υπολογιστή και με δείγματα των υλικών και στην συνέχεια μετά από ανταλλαγή απόψεων με σας, εφαρμόζονται άριστα στο χώρο σας. Μην ξεχνάτε ότι η διακόσμηση και η λειτουργικότητα του χώρου σας είναι το βασικότερο κομμάτι στον χώρο που ζείτε εσείς και οι αγαπημένοι σας άνθρωποι. Η λάθος επιλογή χρωμάτων στους τοίχους, η λάθος τοποθέτηση ενός τζακιού, ο κακός υπολογισμός της έντασης του κρυφού φωτισμού, η τοποθέτηση ενός πολύ μικρού ή πολύ μεγάλου επίπλου μπάνιου, η κατάργηση μιας μπανιέρας, το λάθος σημείο τοποθέτησης των πριζοδιακοπτών, ο κακός σχεδιασμός μιας κουζίνας είναι μερικά από τα πολλά προβλήματα που δεν υπάρχει κίνδυνος να αντιμετωπίσετε αν την ανακαίνιση του σπιτιού σας την αναλάβουν άνθρωποι του χώρου.

Μάθετε Περισσότερα

Για κάθε έργο μας συντάσσεται χρονοδιάγραμμα, το οποίο τηρείται πιστά έτσι ώστε ο πελάτης μας να γνωρίζει πότε θα είναι το σπίτι του ετοιμοπαράδοτο με το κλειδί στο χέρι αλλά και πότε πρέπει να επιλέξει τα υλικά που θα τοποθετηθούν στο σπίτι του.

Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα πακέτα προσφορών που έχουμε, σύμφωνα με τις ανάγκες σας, ή να μας ζητήσετε μία προσφορά online την οποία θα διαμορφώσετε εσείς.

Επικοινωνήστε μαζί μας και σύντομα ένας μηχανικός της εταιρείας μας θα είναι στο χώρο σας.

Πλήρης Ανακαίνιση Σπιτιού: Δείγματα από τα έργα μας

Μάθετε Περισσότερα: Διαβάστε τα άρθρα μας

Go to Top