ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΖΑΚΙΟΥ

Η ανακαίνιση τζακιού είναι εργασία που μπορεί να γίνει μεμονωμένα ή να συμπεριληφθεί στην ανακαίνιση όλου του σπιτιού ή μέρος του.

Η ανακαίνιση ενός τζακιού μπορεί να περιλαμβάνει πολλές αλλαγές. Από το να αλλάξουμε απλά την όψη του μέχρι να το αναβαθμίσουμε ενεργειακά. Μπορούμε να ανακατασκευάσουμε το τζάκι κάνοντάς το ενεργειακό και παράλληλα να κάνουμε διάφορες αρχιτεκτονικές λύσεις γύρω από το τζάκι που θα αλλάξουν όλη την όψη. Με την ενεργειακή αναβάθμιση του τζακιού μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη ζέστη του τζακιού για να θερμάνουμε το νερό των καλοριφέρ του σπιτιού αλλά και με δίκτυο αεραγωγών όλους τους χώρους της οικίας με ζεστό αέρα.

Ανακαίνιση Σπιτιού: Ανακαίνιση Τζακιού

Ανακαίνιση Τζακιού: Μάθετε Περισσότερα

Η εταιρεία μας μπορεί να σας προτείνει λύσεις για το χώρο σας τις οποίες έχουμε μελετήσει και προσαρμόσει σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Δεν μένει παρά να κλείσετε ένα ραντεβού με μηχανικό του γραφείου μας και να ενημερωθείτε για τις επιλογές που έχετε στην κουζίνα σας.

Επίσης μπορείτε να φωτογραφίσετε το τζάκι σας με το κινητό ή το τάμπλετ και να συμπληρώσετε την φόρμα προσφορά online και να πάρετε στο mail σας εύκολα και γρήγορα τη δική σας προσφορά.

Ανακαίνιση Τζακιού: Δείγματα από τα έργα μας