Κατασκευή Σπιτιού

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μελέτη και την κατασκευή σπιτιών (κατασκευή μονοκατοικιών & πολυκατοικιών) από την σύνταξη του τοπογραφικού διαγράμματος μέχρι την παράδοση της κατοικίας σας με το κλειδί στο χέρι καθώς και την ανέγερση πολυκατοικιών και την ανακαίνιση σπιτιών με ποιοτικές υπηρεσίες σε όλους τους τομείς που συνοδεύονται από την πολύχρονη εμπειρία μας. 

Η κατασκευή μιας κατοικίας δεν είναι εύκολο πράγμα, και σίγουρα πρέπει να την αναλάβει μια έμπειρη ομάδα μηχανικών και συνεργείων για να έχουμε το τέλειο αποτέλεσμα. Η σωστή μελέτη εξαρχής, η οποία έχει προβλέψει όλα όσα πρέπει να γίνουν από την αρχή μέχρι το τέλος της κατασκευής, στο σωστό χρόνο, δίνει το αποτέλεσμα που κάθε άνθρωπος που κτίζει το σπίτι του θέλει.

Κάθε εργασία που γίνετε πρέπει να την επιβλέπει το έμπειρο μάτι του μηχανικού, το οποίο θα φροντίσει να μην γίνουν λάθη αλλά και να μην γίνετε κατασπατάληση του προϋπολογισμού.

Ανακαίνιση Σπιτιού: Ανακαίνιση Τζακιού

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των ιδιόκτητων κατασκευών όπου ο ιδιοκτήτης θέλει να έχει την αποκλειστική επίβλεψη, είναι ότι η απειρία του, γίνετε τροφή για τους προμηθευτές και τα συνεργεία και έτσι πολύ γρήγορα χάνει τον έλεγχο του προϋπολογισμού, ο οποίος εκτοξεύεται προς τα πάνω.

Η εταιρία μας πριν από κάθε κατασκευή συντάσσει συγγραφή υποχρεώσεων και χρονικό προγραμματισμό, τα οποία τηρούνται πιστά για να μπορεί ο ιδιοκτήτης να γνωρίζει κάθε χρονική στιγμή τι εργασίες και υλικά θα μπαίνουν στο σπίτι του.

Κατασκευή Σπιτιού: Μάθετε Περισσότερα

Η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει την κατασκευή της δική σας κατοικίας και να σας απαλλάξει από όλο το άγχος και την ταλαιπωρία. Δεν μένει παρά να κλείσετε ένα ραντεβού με μηχανικό του γραφείου μας και να ενημερωθείτε για την διαδικασία που ακολουθούμε.

Κατασκευες Σπιτιων & Πολυκατοικιων: Δειτε δειγματα απο τα εργα μας

Ανακαίνιση Σπιτιού: Δείτε δείγματα από τα έργα μας