ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται το φαινόμενο ότι όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες ακινήτων καταφεύγουν στη λύση της τοποθέτησης φυσικού αερίου στο ακίνητό τους. Είναι φαινόμενο απόλυτα λογικό μιας και η αξία του πετρελαίου έχει αυξηθεί πάρα πολύ και λαμβάνοντας το γεγονός ότι το φυσικό αέριο είναι πάντα πιο φθηνό η επιλογή του είναι συμφέρουσα.

Η πιο συμφέρουσα λύση είναι η τοποθέτηση επίτοιχου λέβητα φυσικού αερίου στο διαμέρισμα και η ανεξαρτητοποίησή του από τον κοινόχρηστο λέβητα.

Κατά καιρούς η εταιρεία παροχής αερίου κάνει προσφορές για νέες συνδέσεις αερίου, έτσι η αλλαγή από πετρέλαιο σε αέριο είναι πιο εύκολη.

Για να τοποθετηθεί ένας επίτοιχος λέβητας αερίου απαιτείται η σύνδεσή του με το δίκτυο φυσικού αερίου στον δρόμο που υπάρχει σε μία από τις όψης του κτιρίου. Σε σημείο που ορίζει η εταιρία παροχής αερίου τοποθετείται ο μετρητής και από εκεί μέσω σωληνώσεων το αέριο πηγαίνει στον λέβητα.

Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου

Ο επίτοιχος λέβητας αερίου προσφέρει ζεστό νερό για την χρήση των ενοίκων και ζεστό νερό για την θέρμανση των καλοριφέρ ή της ενδοδαπέδιας θέρμανσης του σπιτιού.

Την μεγαλύτερη απόδοση με την μικρότερη κατανάλωση σε φυσικό αέριο έχουν οι λέβητες συμπυκνωμάτων. Είναι ακριβότεροι αλλά πολύ σύντομα γίνεται η απόσβεση λόγω της εξοικονόμησης σε αέριο.

Ο επίτοιχος λέβητας αερίου μπορεί να συνδεθεί με το υπάρχων δίκτυο των καλοριφέρ εάν ήταν τύπου αυτόνομης θέρμανσης ή να γίνει εξολοκλήρου νέο δίκτυο για τα καλοριφέρ. Και στις δύο περιπτώσεις μπορεί να γίνει και αύξηση των θερμίδων των καλοριφέρ μιας και με αυτό το σύστημα το διαμέρισμα ανεξαρτητοποιείται από τα κοινόχρηστα θέρμανσης.

Ένα ραντεβού με τον μηχανικό της εταιρείας μας θα σας βοηθήσει να δείτε πια λύση είναι η πιο συμφέρουσα για εσάς.

Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου: Μάθετε Περισσότερα

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει μικρά και μεγάλα έργα εγκατάστασης φυσικού αερίου. Δεν μένει παρά να κλείσετε ένα ραντεβού με μηχανικό του γραφείου μας και να ενημερωθείτε για ότι σας προβληματίζει σχετικά με την εγκατάσταση φυσικού αερίου στην δική σας οικοδομή.