ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ

Η πατητή τσιμεντοκονία είναι μια τεχνική που πια χρησιμοποιείται πολύ σε όλα τα σημεία του σπιτιού που θέλουμε να ανακαινίσουμε.

Εφαρμόζεται σε τοίχους, δάπεδα, ντουζιέρες, κτιστούς πάγκους, στην κουζίνα, το λουτρό, σε σκάλες, σε πισίνες, σε χαμάμ, αλλά και όπου αλλού θέλουμε. Είναι υλικό αδιάβροχο, αχάρακτο και πια με τα νέα υλικά που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή της δεν παρουσιάζει ρωγμές και σκασίματα.

Κατασκευάζεται από τσιμέντο μικρής κοκκομετρίας (μικροτσιμέντο), ακρυλικές ρητίνες και χαλαζιακά αδρανή. Το τελικό πάχος της είναι μόλις 3 χιλ. Δεν απαιτεί αρμούς διαστολής και υπάρχει δυνατότητα επιλογής χρωματισμού από μεγάλη γκάμα.

Ανακαίνιση Σπιτιού: Πατητή Τσιμεντοκονία

Τα πλεονεκτήματα της πατητής τσιμεντοκονίας είναι πολλά.

  • Μεγάλη αντοχή σε τριβές, μία πολύ καλή λύση για καταστήματα, λουτρά, πάγκους εργασίας και άλλα.
  • Έχει μεγάλη αντοχή σε καθαριστικά, λάδια και θαλασσινό νερό.

Πολύ όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα μιας και έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε μία ενιαία επιφάνεια. Καθαρίζεται εύκολα και γρήγορα και εφαρμόζεται σε πάρα πολλές επιφάνειες.

Ένα πολύ καλό υλικό για να το εφαρμόσετε σε πολλά σημεία στο σπίτι σας.

Πατητή Τσιμεντοκονία: Μάθετε Περισσότερα

Η εταιρεία μας μπορεί να σας προτείνει λύσεις για το χώρο σας τις οποίες έχουμε μελετήσει και θα προσαρμόσουμε σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Δεν μένει παρά να κλείσετε ένα ραντεβού με μηχανικό του γραφείου μας και να ενημερωθείτε για ότι σας προβληματίζει σχετικά με την ανακαίνιση του δικού σας χώρου.