Ανακαίνιση Σαλονιού

Ανακαίνιση Σπιτιού: Ανακαίνιση Σαλονιού

Η ανακαίνιση σαλονιού είναι μια ιδιαίτερη διαδικασία. Το σαλόνι, είναι ένας χώρος στον οποίο περνάμε αρκετές ώρες της ημέρας. Χώρος στον οποίο συγκεντρώνεται όλη η οικογένεια και απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο της.

Το σαλόνι πρέπει να είναι ένας χώρος στον οποίο θα απολαμβάνετε την άνεση, την ξεκούραση, την ηρεμία, αλλά και τις όμορφες στιγμές με τους φίλους σας.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει υπεύθυνα να μελετήσει και να ανακαινίσει το σαλόνι σας σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας!

Ανακαίνιση Σαλονιού: Διαδικασία

Το έμπειρο προσωπικό της μας θα αποτυπώσει το σαλόνι σας και μετά από μελέτη των αναγκών σας θα σας προτείνει ιδέες διακόσμησης και ανακαίνισης. πάντα με σεβασμό στις δικες σας ιδέες και επιθυμίες.

Μια ανακαίνιση σαλονιού μπορεί να περιλαμβάνει την αλλαγή πρόσοψης τζακιού ή και την αναβάθμισή του σε ενεργειακό ή και την κατασκευή εξ’ολοκλήρου νέου ανοιχτού τύπου τζακιού ή ενεργειακού τζακιού.

Αρχιτεκτονικές λύσεις με κατασκευές από ξύλο και γυψοσανίδα, όπως ράφια, κουτιά και κρυφούς φωτισμοούς.

Τοποθέτηση ταπετσαρίας σε μεγάλη γκάμα σχεδίων και αλλαγή δαπέδου, όπως τοποθέτηση πλακιδίων, laminate και ξύλου προγυαλισμένου.

Στην ανακαίνιση σαλονιού μπορούμε να προβλέψουμε και να προεγκαταστήσουμε την απαραίτητη καλωδίωση για το home cinema, το δίκτυο για την smart τηλεόραση και τον φωτισμό δαπέδου.

Η σωστή επιλογή των χρωμάτων στους τοίχους είναι ένας βασικός παράγοντας για να είναι το αποτέλεσμα της ανακαίνισης σαλονιού αυτό που θέλουμε και φανταζόμαστε.

Τέλος, οι συνεργάτες του γραφείου μας θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε και τα διακοσμητικά στοιχεία του σαλονιού σας, όπως κουρτίνες, έπιπλα, πίνακες και ό,τι άλλο εσείς θέλετε για να διακοσμήσετε το χώρο σας. Έτσι ολοκληρώνεται η ανακαίνιση του σαλονιού.

Μάθετε Περισσότερα

Η εταιρία μας, Ανακαίνιση Σπιτιού Σωτήρης Ευθυμίου, φροντίζει πριν από κάθε εργασία ανακαίνισης να κάνει όλες τις αναγκαίες μελέτες και προβλέψεις, έτσι ώστε ο ιδιοκτήτης μετά το πέρας των εργασιών στο χώρο του να παραλάβει το σαλόνι σωστά ανακαινισμένο, λειτουργικό και σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες.

Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα έτοιμα πακέτα προσφορών που διαθέτουμε ή να μας ζητήσετε μία προσφορά ανακαίνισης μέσα από την online φόρμα που υπάρχει στο site μας επιλέγοντας στοιχεία του έργου που σας ενδιαφέρουν και θα λάβετε μια προσφορά από εμάς άμεσα.

Επιπλέον μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και σύντομα ένας μηχανικός της εταιρείας μας θα είναι στο χώρο σας.

Ανακαίνιση Σαλονιού: Δείγματα από τα έργα μας