ΛΟΙΠΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στόχος της εταιρείας μας είναι να προσφέρει όλες τις υπηρεσίες που έχει ανάγκη το κάθε σπίτι. Είτε είναι ανακαίνιση, είτε νέα κατασκευή σπιτιού, η εμπειρία μας θα σας βοηθήσει να λύσετε όλα τα προβλήματά που έχουν σχέση με το σπίτι σας.

Κάθε εργασία γίνετε από εξειδικευμένο συνεργείο και πάντα με την επίβλεψη από τον μηχανικό της εταιρείας. Φροντίζουμε πάντα να ενημερωνόμαστε για τα νέα υλικά και τις τάσεις της μόδας, και βέβαια φροντίζουμε τα συνεργεία μας να είναι πάντα καταρτισμένα και να ακολουθούν τις εξελίξεις των υλικών και την εφαρμογής τους. Η θερμοπρόσοψη, η υγρομόνωση, η ενεργειακή αναβάθμιση, η κατασκευή νέας κατοικίας, η εγκατάσταση φυσικού αερίου, και πολλές άλλες υπηρεσίες είναι μέρος της καθημερινής μας δραστηριότητας.

Λοιπές Υπηρεσίες Ανακαίνισης

ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Στις μέρες μας η ραγδαία εξέλιξη στα μονωτικά υλικά μας έχει δώσει τη δυνατότητα να λύνουμε εύκολα γρήγορα και οικονομικά όλα τα προβλήματα μόνωσης που αντιμετωπίζουν πάρα πολλά κτίρια στις μέρες μας. Κάθε είδους πρόβλημα μόνωσης ενός χώρου αντιμετωπίζεται διαφορετικά και με σωστή μόνο μελέτη.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μελέτη και την κατασκευή νέων κατοικιών από την σύνταξη του τοπογραφικού διαγράμματος μέχρι την παράδοση της κατοικίας σας με το κλειδί στο χέρι. Η κατασκευή μιας κατοικίας δεν είναι εύκολο πράγμα, και σίγουρα πρέπει να την αναλάβει μια έμπειρη ομάδα μηχανικών και συνεργείων για να έχουμε το τέλειο αποτέλεσμα.

ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ ΣΠΙΤΙΩΝ

Η αναπαλαίωση σπιτιών ανήκει σε μια “ιδιαίτερη κατηγορία” ανακαίνισης. Είναι μια ανακαίνιση η οποία περιλαμβάνει εργασίες ανακατασκευής τμημάτων του σπιτιού με υλικά απομήμησης παλαιών υλικών ή και υλικά που ακόμα υπάρχουν. Πολλές φορές η αναπαλαίωση ενός σπιτιού μπορεί να έχει πολλούς περιορισμούς μιας και μπορεί να έχει χαρακτηριστεί από το κράτος διατηρητέο.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΖΑΚΙΟΥ

Η ανακαίνιση τζακιού είναι εργασία που μπορεί να γίνει μεμονωμένα ή να συμπεριληφθεί στην ανακαίνιση όλου του σπιτιού ή μέρος του. Η ανακαίνιση ενός τζακιού μπορεί να περιλαμβάνει πολλές αλλαγές. Από το να αλλάξουμε απλά την όψη του μέχρι να το αναβαθμίσουμε ενεργειακά.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ

Με τον όρο ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων εννοούμε τις εργασίες που κάνουμε σε ένα κτίριο προκειμένου να το καταστήσουμε όσο το δυνατόν λιγότερο ενεργοβόρο όσον αφορά την θέρμανση και την ψύξη των χώρων του. Η ενεργειακή αναβάθμιση πετυχαίνεται με την θερμομόνωση του κελύφους του κτιρίου είτε με εξωτερική είτε με εσωτερική θερμομόνωση.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται το φαινόμενο ότι όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες ακινήτων καταφεύγουν στη λύση της τοποθέτησης φυσικού αερίου στο ακίνητό τους. Είναι φαινόμενο απόλυτα λογικό μιας και η αξία του πετρελαίου έχει αυξηθεί πάρα πολύ και λαμβάνοντας το γεγονός ότι το φυσικό αέριο είναι πάντα πιο φθηνό η επιλογή του είναι συμφέρουσα.

ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ

Η πατητή τσιμεντοκονία είναι μια τεχνική που πια χρησιμοποιείται πολύ σε όλα τα σημεία του σπιτιού που θέλουμε να ανακαινίσουμε.
Εφαρμόζεται σε τοίχους, δάπεδα, ντουζιέρες, κτιστούς πάγκους, στην κουζίνα, το λουτρό, σε σκάλες, σε πισίνες, σε χαμάμ, αλλά και όπου αλλού θέλουμε. Είναι υλικό αδιάβροχο, αχάρακτο και πια με τα νέα υλικά του χρησιμοποιούμε για την κατασκευή της δεν παρουσιάζει ρωγμές και σκασίματα.

ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ

Η τακτοποίηση αυθαιρέτων γίνετε με βάση τον νόμο 4178/2013 αλλά και με έκδοση οικοδομικής άδειας ανάλογα την περίπτωση αυθαιρεσίας. Αναλαμβάνουμε την αποτύπωση του αυθαίρετου χώρου, την σύνταξη του φακέλου που απαιτείται για την ηλεκτρονική υποβολή ή για την έκδοση οικοδομικής αδείας, συγκέντρωση όλων των απαραίτητων εγγράφων και υπολογισμός των εξόδων τακτοποίηση του χώρου σας.