Πακέτα Ανακαίνισης Σπιτιού

Θέλετε να ανακαινίσετε το σπίτι σας; Ενημερωθείτε για τα πακέτα ανακαίνισης σπιτιού που προσφέρουμε και επικοινωνήστε μαζί μας για να λύσετε οποιεσδήποτε απορίες έχετε ή να ορίσετε ένα ραντεβού με έναν μηχανικό της εταιρείας μας που θα επισκεφτεί τον χώρο σας.

Η εταιρεία μας μέσα από την δημιουργία των πακέτων προσφορών που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας προσπαθεί να καλύψει μία μεγάλη γκάμα αναγκών. Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας μπορεί να ενημερωθεί για τις παροχές και το κόστος μιας ανακαίνισης στα μέτρα του.

Πακέτα Ανακαίνισης Σπιτιού

Αν και είναι αδύνατον να καλύψουμε όλες τις περιπτώσεις έργων που μπορεί να υπάρχουν, έχουμε συντάξει μια γκάμα από πακέτα ανακαίνισης, από την πιο απλή μέχρι την πιο απαιτητική.

Στο τέλος της σελίδας έχετε την δυνατότητα να δείτε ένα συγκριτικό πίνακα όλων των πακέτων μας, και εκεί να δείτε ποιο σας ταιριάζει καλύτερα.

Τα πακέτα της εταιρείας μας είναι διαμορφωμένα για ανακαινίσεις σπιτιών μέχρι 80τ.μ. και τα δημιουργήσαμε για να παρέχουν μια εκτίμηση κόστους / ενημέρωση ανά τύπο εργασιών ανακαίνισης. Μπορούν να προσαρμοστούν, και συνήθως έτσι γίνεται, στις απαιτήσεις της δικής σας κατοικίας.

Ανακαινίζουμε κατοικίες που χρησιμοποιούνται για airbnb π.χ. 30τμ – 40τμ αλλά και διαμερίσματα των 50τμ, 60τμ, 70τμ, 75τμ, 80τμ κλπ. Πολλά από τα έργα μας επίσης υπερβαίνουν τα 90τμ, 100τμ, 120τμ. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε το δικό σας έργο και να σας δώσουμε μια προσφορά.

Στόχος της εταιρείας μας είναι κάθε ενδιαφερόμενος που θέλει να κάνει οποιαδήποτε εργασία στον χώρο του να ενημερώνεται από εμάς με σαφήνεια για τις εργασίες που απαιτούνται και το ακριβές κόστος εξαρχής!

Για την ανακαίνιση του σπιτιού σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και ένας μηχανικός της εταιρίας μας πολύ σύντομα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το δικό σας πακέτο ανακαίνισης όπως ακριβώς εσείς το θέλετε.

Τέλος, μπορούμε να σας στείλουμε πολύ σύντομα στο email σας μια προσφορά για τον χώρο σας, αν συμπληρώσετε την φόρμα της ONLINE ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ που έχουμε στο site μας και ανεβάσετε, επίσης μέσω της φόρμας, φωτογραφίες από τον χώρο σας. Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε.

Δείτε αναλυτικά

Πακέτα Ανακαίνισης Σπιτιού – Προσφορές

Πακέτο ανακαίνισης σπιτιού Platinum
Πακέτο ανακαίνισης σπιτιού Gold
Πακέτο ανακαίνισης σπιτιού Smart
Προσφορά πακέτο ανακαίνισης σπιτιού