ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ – ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Μια πλήρη ανακαίνιση διαμερίσματος στου Ζωγράφου επιφανείας 53 τ.μ., 35 ετών.
Στην ανακαίνιση αυτή μας ζητήθηκε να αλλάξουμε όλες τις υποδομές του διαμερίσματος, μιας και ήταν πολύ παλιάς κατασκευής και δεν είχαν συντηρηθεί ποτέ.

Μετά από προτάσεις της εταιρείας μας προς τον ιδιοκτήτη, συμφωνήθηκε να γίνουν κάποιες αλλαγές στην διαρρύθμιση του σπιτιού για να γίνει πιο λειτουργικό και με λιγότερους χαμένους χώρους. Έτσι παρουσιάστηκε όλη η μελέτη του σπιτιού σε 3D εικόνες στον πελάτη και προχωρήσαμε στην υλοποίηση της μελέτης.

Ανακαίνιση Σπιτιού: Πλήρη Ανακαίνιση Διαμερίσματος - Ζωγράφου
  • Έγιναν όλες οι καθαιρέσεις, και απομακρύνθηκαν όλα τα μπάζα από το διαμέρισμα. Με ελαφριά δόμηση κλίσαμε ένα άνοιγμα το οποίο πια δεν ήταν αναγκαίο.
  • Αλλάξαμε όλα τα εξωτερικά κουφώματα με κουφώματα αλουμινίου, και στην είσοδο τοποθετήσαμε πόρτα ασφαλείας. Αφαιρέθηκαν οι παλιές εσωτερικές πόρτες και τοποθετήθηκαν νέες.
  • Ο ηλεκτρολόγος τοποθέτησε νέες γραμμές σε όλο το σπίτι με αδιατάρακτη κοπή, και νέο ηλεκτρολογικό πίνακα. Έγινε προεγκατάσταση συναγερμού και τεντών. Γραμμές τηλεφώνου, TV, SAT και ιντερνέτ τοποθετήθηκαν σε όλους τους χώρους.
  • Τοποθετήθηκε, νέα κουζίνα νέα ντουλάπα και αρχιτεκτονικές λύσεις με κατασκευές από γυψοσανίδα και κρυφούς φωτισμούς και έτσι αλλάξαμε όλο το ύφος του διαμερίσματος.
  • Σε όλο το σπίτι και στις βεράντες τοποθετήσαμε πλακάκια επιλογής του ιδιοκτήτη. Όλο το μπάνιο γκρεμίστηκε και τοποθετήθηκαν νέα πλακάκια και νέα είδη υγιεινής. Ο υδραυλικός άλλαξε όλες τις σωληνώσεις ύδρευσης και αποχέτευσης του διαμερίσματος και τοποθέτησε όλα τα είδη υγιεινής.
  • Η ανακαίνιση ολοκληρώθηκε με βάψιμο εσωτερικά και εξωτερικά όλο το διαμέρισμα.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ: ΣΤΑΔΙΑ

ΠΡΙΝ

ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΜΕΤΑ