Εξωτερική ανακαίνιση σπιτιού!

Αναβάθμιστε και ανανεώστε το σπίτι σας

Η ανακαίνιση του σπιτιού μας, μπορεί να γίνει μια εμπειρία ευχάριστη, που συνδέεται με την ανανέωση, με το καινούργιο και με την αλλαγή παραστάσεων. Καθώς περνούν τα χρόνια το σπίτι μας παρουσιάζει φθορές και έχει ανάγκη από φροντίδα ώστε να συνεχίσει να εξυπηρετεί τις ανάγκες μας. Η εξωτερική ανακαίνιση του σπιτιού, αποτελεί μια σημαντική επένδυση με μακροπρόθεσμο όφελος.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τι θα μπορούσε να περιλαμβάνει μια εξωτερική ανακαίνιση κτιρίου:

 • Σοβάτισμα και επισκευή εξωτερικών τοίχων του κτιρίου. Με τα χρόνια οι εξωτερικοί τοίχοι των σπιτιών μας φθείρονται δημιουργώντας ρωγμές ή αποκολλήσεις. Ο σοβατισμένος τοίχος προστατεύει το σπίτι μας από τις επιβλαβείς καιρικές συνθήκες, τους ατμοσφαιρικούς ρύπου
 • Η Εξωτερική Θερμομόνωση, η οποία θα βοηθήσει ώστε να μην υπάρχουν απώλειες θερμότητας και επιφέρει οικονομικά οφέλη μακροπρόθεσμα με τη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης. Οι χώροι του σπιτιού μας θα είναι δροσεροί το καλοκαίρι και ζεστοί το χειμώνα.
 • Το βάψιμο των εξωτερικών τοίχων, είναι μια σημαντική εργασία που ομορφαίνει και αναβαθμίζει το σπίτι μας, χαρίζει καλαισθησία, παρέχει προστασία από ηλιοφάνεια και υγρασία, παρέχει προστασία από εξωτερικές φθορές και προσφέρει αντοχή στο χρόνο.
 • Στεγανοποίηση ταράτσας. Η υγρασία αποτελεί έναν από τους πλέον επικίνδυνους εχθρούς των κατασκευών. Η στεγανοποίηση έχει ως στόχο να προστατέψει το σπίτι μας από την υγρασία ώστε να αποφθεχθούν οι φθορές εσωτερικά και εξωτερικά του κτιρίου. Η στεγανοποίηση μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους, ενδεικτικά μπορούμε να αναφέρουμε τα ασφαλτόπανα, τα επαλειφόμενα στεγανωτικά υλικά, τις μεμβράνες PVC κ.α.
 • Κατασκευή κεραμοσκεπής. Η κεραμοσκεπές αν και συναντώνται κυρίως σε σπίτια στην επαρχία, εντούτοις ακόμα και στην πόλη, προσδίδουν στο κτίριο προσωπικότητα και μοναδικότητα. Μερικά από τα οφέλη της είναι η μεγάλη ανθεκτικότητα στην υγρασία και στις άσχημες κλιματολογικές συνθήκες, ανθεκτικότητα στις φθορές που προκαλούνται από το χρόνο, εξοικονόμηση ενέργειας και ελάχιστο κόστος συντήρησης.
 • Αντικατάσταση εξωτερικών κουφωμάτων. Τα κουφώματα μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής μας και μπορούν να ανεβάσουν την αξία του σπιτιού μας, αφού η αντικατάστασή τους θα ανεβάσει την ενεργειακή του κλάση. Σήμερα υπάρχουν πολλά είδη κουφωμάτων, εκτός από τα ξύλινα, υπάρχουν τα κουφώματα αλουμινίου, και το PVC. Το καθένα από αυτά εξυπηρετεί διαφορετικές λειτουργικές ανάγκες. Τα σύγχρονα κουφώματα μας προσφέρουν υψηλή ακουστική μόνωση και συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας, αφού ρυθμίζουν την θερμοκρασία εμποδίζοντας τη διείσδυση του κρύου ή της ζέστης στο σπίτι μας.
 • Εργασίες βελτίωσης και αναδιαμόρφωση του κήπου. Ο υπαίθριος χώρος του σπιτιού μας είναι για πολλούς, ένας χώρος χαλάρωσης, όπου μπορούμε να περάσουμε ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους μας ή με τα κατοικίδιά μας. Υπό αυτό το πρίσμα είναι λογικό να θέλουμε να επενδύσουμε, ώστε να μετατρέψουμε τις υπαίθριες αυτές περιοχές σε μικρές οάσεις.
 • Συστήματα σκίασης. Ανήκουμε στου τυχερούς, διότι ζούμε σε μια χώρα που απολαμβάνει πάρα πολλές ηλιόλουστες μέρες στη διάρκεια του έτους. Ειδικά, όσο μπαίνει η άνοιξη και πλησιάζουμε στο καλοκαίρι η ανάγκη μας για σκίαση και προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία διαρκώς μεγαλώνει. Οι τέντες, τα στέγαστρα, οι περσίδες, τα εξωτερικά τζάμια σκίασης αλλά και οι πέργκολες είναι μερικοί τρόποι να απολαύσουμε τον ίσκιο στην βεράντα μας, στον κήπο μας και στην αυλή μας.
 • Ανακατασκευή πισίνας. Αν έχουμε εξωτερική πισίνα, θα μπορούσαμε να φρεσκάρουμε τα τοιχώματά της, είτε ενισχύοντας τα με επαλειφόμενα ακρυλικά που προστατεύουν το μπετόν από την υγρασία είτε με μεμβράνες PVC που εξασφαλίζουν στεγανότητα και αντοχή στο χρόνο. Αν υπάρχουν πλακάκια μπορούμε να αντικαταστήσουμε όσα έχουν υποστεί φθορά ή τα αντικαταστήσουμε με ψηφίδα η οποία μπορεί να συνδυαστεί με διαφορετικούς χρωματισμούς δίνοντας στην πισίνα μας ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής.
 • Κατασκευή πισίνας. Όταν πρόκειται για την προσθήκη προστιθέμενης αξίας στην ιδιοκτησία μας, τότε η προσθήκη μιας εξωτερικής πισίνας είναι μια εξαιρετική επιλογή. Η πισίνα είναι ένα χαρακτηριστικό που μπορούμε να απολαύσουμε με όλη μας την οικογένεια και μας προσφέρει ένα μέρος χαλάρωσης και δροσιάς τους καυτούς καλοκαιρινούς μήνες.
 • Ανακαίνιση Μπαλκονιού. Η αναδιαμόρφωση του μπαλκονιού ή της βεράντας μας μπορεί να γίνει με απλά βήματα, αλλάζοντας τον χώρο και χαρίζοντάς μας άλλη μια αγαπημένη γωνιά. Μπορούμε να αλλάξουμε ή να βάψουμε τα κάγκελα χαρίζοντας αμέσως μια λάμψη στην εξωτερική πλευρά του σπιτιού μας. Αν έχουμε σπασμένα πλακάκια μπορούμε να τα αντικαταστήσουμε ή ακόμα θα μπορούσαμε να τα καλύψουμε με ξύλινα ή συνθετικά πλακίδια απομίμησης ξύλου, τα οποία είναι πολύ δημοφιλής τα τελευταία χρόνια και δίνουν στυλ στο μπαλκόνι μας.
 • Τοποθέτηση πέτρας εξωτερικά. Μια ιδανική λύση για να δώσουμε μια ασύγκριτη αρχιτεκτονική ομορφιά στο σπίτι μας είναι η τοποθέτηση πέτρας είτε στην τοιχοποιία του κτιρίου είτε στο δάπεδο. Τα πλεονεκτήματα που έχει η πέτρα είναι ότι είναι ιδανική για προβλήματα υγρασίας και μόνωσης, μεγάλη διάρκεια ζωής, αντοχή σε ακραίες καιρικές συνθήκες και υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα.

Η εταιρία Ανακαίνιση Σπιτιού – Σωτήρης Ευθυμίου, με το λεπτομερή και πάντα προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις σας προσχεδιασμό, από μηχανικό με 15ετή πείρα στο χώρο, εγγυάται ένα απόλυτα ικανοποιητικό αποτέλεσμα σε όλες τια ανακαινίσεις που αναλαμβάνει είτε αυτές αφορούν εσωτερική είτε αυτές αφορούν εξωτερική ανακαίνιση σπιτιού. Δείγματα από έργα εξωτερικής ανακαίνισης σπιτιού που έχουμε υλοποιήσει μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Εξωτερική Ανακαίνιση Σπιτιού: Αποτέλεσματα Πριν & Μετά

Εξωτερική ανακαίνιση σπιτιού πριν και μετα 01
Εξωτερική ανακαίνιση σπιτιού Βαρυμπόμπη πριν και μετα
Εξωτερική ανακαίνιση σπιτιού πριν και μετα 03

Ανακαίνιση Μπάνιου Πριν & Μετά : Ανακαινίσεις Σωτήρης Ευθυμίου

Στην εταιρεία μας Ανακαίνιση Σπιτιού- Σωτήρης Ευθυμίου, λειτουργούμε πάντα με γνώμονα το γούστο και τις ανάγκες σας. Παρέχοντας την εξειδικευμένη γνώση των ειδικών και διατηρώντας διαρκή προσωπική επικοινωνία με τους πελάτες μας, εγγυόμαστε την πλήρη ικανοποίηση από το τελικό αποτέλεσμα της ανακαίνισης του μπάνιου σας, χωρίς καθυστερήσεις ή προκύπτοντα κόστη.

Στην εταιρεία μας δεν ξεχνούμε ποτέ πως, ο χώρος που ανακαινίζουμε είναι ο χώρος που ζείτε και αυτό αποτελεί την πυξίδα μας, κάνοντας κάθε μας έργο μοναδικό και προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή ζητήστε μία προσφορά για την ανακαίνιση του δικού σας μπάνιου. Μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε στα έτοιμα πακέτα μας και διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει.

 

Εξωτερική ανακαίνιση σπιτιού: Επικοινωνήστε μαζί μας

Στο τεχνικό γραφείο Ανακαίνιση Σπιτιού Σωτήρης Ευθυμίου, με την πολύχρονη εμπειρία μας στον τομέα των ανακαινίσεων, έχουμε την δυνατότητα να υλοποιούμε όλες τις ιδέες και λύσεις που προτείνουμε σε κάθε έργο ξεχωριστά.

Κάθε ανακαίνιση έχει τα δικά της ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, γι’ αυτό η εταιρία μας Ανακαίνιση Σπιτιού – Σωτήρης Ευθυμίου, φροντίζει πριν από κάθε εργασία ανακαίνισης να κάνει όλες τις αναγκαίες μελέτες και προβλέψεις, ώστε ο ιδιοκτήτης μετά το πέρας των εργασιών στο χώρο του να παραλάβει ένα σπίτι σωστά ανακαινισμένο, λειτουργικό και σύμφωνο με τις δικές του ανάγκες.

Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα πακέτα προσφορών που έχουμε σύμφωνα με τις ανάγκες σας ή να μας ζητήσετε μια προσφορά ανακαίνισης για το έργο που σας ενδιαφέρει.

Επικοινωνήστε μαζί μας και σύντομα ένας μηχανικός της εταιρίας μας θα είναι στο χώρο σας.