Η  ανακαίνιση μικρού μπάνιου είναι μια εργασία που επιλέγουμε πάντα να κάνουμε στο σπίτι μας όταν αποφασίζουμε να κάνουμε αλλαγές. Αυτό είναι σωστό αν σκεφτούμε ότι το λουτρό τις περισσότερες φορές έχει κάποιο υδραυλικό πρόβλημα και για να αντιμετωπιστεί πρέπει να γίνουν σκαψίματα σε τοίχους και δάπεδα.

Έτσι αρκετές φορές μαζί με την ανακαίνιση των υδραυλικών κάνουμε και αλλαγή στην θέση των ειδών υγιεινής, δίνοντας μια νέα μοντέρνα όψη στο ανακαινισμένο μπάνιο μας.

Πάντα στην ανακαίνιση μικρού μπάνιου ο μηχανικός συμβουλεύεται τον ιδιοκτήτη όσον αφορά τις ανάγκες του σπιτιού και με σεβασμό σε αυτές σχεδιάζει το νέο λουτρό. Τις περισσότερες φορές ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μας ζητάει να αφαιρέσουμε την μπανιέρα και στην θέση της να βάλουμε μία ντουζιέρα με καμπίνα, μία επιλογή που βοηθάει να ¨ανοίξει¨ ο χώρος σε ένα μικρό μπάνιο. Σε μία ανακαίνιση μικρού μπάνιου  καταργούμε τον παλιό απλό νιπτήρα και στην θέση του τοποθετούμε ένα καλαίσθητο έπιπλο μπάνιου με πολλούς αποθηκευτικούς χώρους. Βέβαια και σε αυτή την επιλογή πρέπει να επιλέξουμε έπιπλο σε διαστάσεις ανάλογες του μπάνιου για να μην μας ¨κλείσει¨ το χώρο του λουτρού.

Ανακαίνιση μικρού μπάνιου: Καμπίνα
Ανακαίνιση μικρού μπάνιου: Πατητή τσιμεντοκονία

Τα τελευταία χρόνια είναι στη μόδα στην ανακαίνιση μικρού μπάνιου η χρήση κτιστών πάγκων και η επικάλυψή τους με πλακάκια, γρανίτες ή πατητή τσιμεντοκονία. Την πατητή τσιμεντοκονία μπορούμε να την εφαρμόσουμε σε όλες τις επιφάνειες του μπάνιου, και να έχουμε ένα εκπληκτικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Σε κάθε ανακαίνιση μικρού μπάνιου και κανονικού μπάνιου, φροντίζουμε να προτείνουμε και να επιλέγουμε μαζί με τον πελάτη τα πιο όμορφα και λειτουργικά είδη υγιεινής και πλακάκια, ώστε το αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο δυνατό για τους ενοίκους του σπιτιού.

Για την εταιρία μας η ανακαίνιση μπάνιου είναι μια σειρά εργασιών που πρέπει να γίνουν με μεγάλη προσοχή και από έμπειρα συνεργεία, με υλικά Α διαλογής και με επίβλεψη από έμπειρους μηχανικούς. Πολύ σημαντική είναι η σωστή τοποθέτηση των υδραυλικών και των πλακιδίων του δαπέδου για την αποφυγή διαρροών και την καταστροφή του σπιτιού μας από μία πλημμύρα λόγο της διαρροής.

Ανακαίνιση μικρού μπάνιου: Επικοινωνήστε μαζί μας

Η εταιρία μας Ανακαίνιση Σπιτιού Ευθυμίου Σωτήρης, φροντίζει πριν από κάθε εργασία ανακαίνισης να κάνει όλες τις αναγκαίες μελέτες και προβλέψεις, έτσι ώστε ο ιδιοκτήτης μετά το πέρας των εργασιών στο χώρο του να παραλάβει ένα μπάνιο σωστά ανακαινισμένο, λειτουργικό και σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες.

Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα πακέτα προσφορών που έχουμε σύμφωνα με τις ανάγκες σας ή να μας ζητήσετε μία προσφορά online για την ανακαίνιση που σας ενδιαφέρει την οποία θα διαμορφώσετε εσείς.

Επικοινωνήστε μαζί μας και σύντομα ένας μηχανικός της εταιρείας μας θα είναι στο χώρο σας.