Ανακαίνιση σπιτιού ιδέες… Είναι κάτι που σας απασχολεί; Στην ανακαίνιση ενός σπιτιού δεν συμπεριλαμβάνεται μόνο το κομμάτι των εργασιών, αλλά μεγάλο μέρος αυτής είναι και η προμελέτη της. Οι ιδέες και λύσεις δηλαδή που πρέπει να δοθούν από έμπειρους μηχανικούς του είδους ούτως ώστε ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος ή του χώρου που θα ανακαινιστεί να παραλάβει τον χώρο όπως αυτός τον θέλει, τον φαντάζεται και έχει ανάγκη.

Κάθε έργο είναι μοναδικό. Και οι ιδέες και λύσεις για κάθε έργο είναι και αυτές μοναδικές. Υποχρέωση του γραφείου μας είναι να προτείνει ιδέες στον πελάτη, με στόχο την ευχάριστη διαβίωση στο ανακαινισμένο σπίτι του. Ιδέες σε μία ανακαίνιση μπορούν να δοθούν σε πολλούς τομείς. Είτε στις υποδομές μιας κατοικίας είτε στα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν, είτε στην αρχιτεκτονική του χώρου. Βέβαια, όλες αυτές οι ιδέες πρέπει να δίνονται από έμπειρους επαγγελματίες του είδους ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι το σωστότερο δυνατό.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΙΔΕΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΙΔΕΕΣ – ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΙΔΕΩΝ

Αν δούμε αναλυτικότερα τον όρο ιδέες ανακαίνισης σε ένα έργο, θα παρατηρήσουμε ότι διαχωρίζεται σε τρεις κατηγορίες. Ιδέες για την σωστή χρήση και τοποθέτηση των υποδομών, όπως πρόβλεψη στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, στην θέρμανση και την ψύξη του χώρου, στην ασφάλεια του χώρου, ιδέες για τον φωτισμό και αερισμό του σπιτιού. Δεύτερον ιδέες για την σωστή και κατάλληλη χρήση υλικών, για παράδειγμα στο δάπεδο ούτως ώστε η φθορά τους να είναι η ελάχιστη δυνατή για την μέγιστη διάρκεια ζωής τους.

Η επόμενη κατηγορία ιδεών και λύσεων είναι κατά την διάρκεια των εργασιών για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων προβλημάτων και την σωστή αντιμετώπισή τους. Λύσεις που πρέπει να δοθούν άμεσα ώστε το έργο να μην σταματήσει και βέβαια χωρίς να επηρεαστεί το αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα που είχε οριστεί από την αρχή.  Κάθε πρόβλημα είναι μοναδικό και μόνο η εμπειρία μας μπορεί να προσφέρει σωστή λύση χωρίς περαιτέρω λάθη.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΙΔΕΩΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ

Μία σωστή και πλήρης μελέτη πριν από κάθε έργο  βασισμένη σε σωστή αποτύπωση του χώρου και πλήρη κατανόηση όλων των αναγκών των χρηστών του χώρου, μας βοηθάει να μην έχουμε προβλήματα κατά την διάρκεια των εργασιών , έτσι ώστε όλες οι ιδέες και μελέτες που έχουμε κάνει να υλοποιούνται στο ακέραιό τους.

Σε κάθε ανακαίνιση που κάνει το γραφείο μας στόχος προτείνουμε επίσης ιδέες και για την τελική διαμόρφωση του σπιτιού, όπως την δημιουργία κατασκευών. Δηλαδή, κρυφούς φωτισμούς, διακοσμητικά ράφια, οροφές, χρωματισμούς, ερμάρια, και πολλές άλλες ιδέες τις οποίες παρουσιάζουμε στον ιδιοκτήτη με σχεδιαστικά προγράμματα στην οθόνη του υπολογιστή σε σχέδια 3D.

Όλες οι ιδέες μας σε μία ανακαίνιση παρουσιάζονται πρώτα σε σχέδια στην οθόνη του υπολογιστή, με την βοήθεια κατάλληλων σχεδιαστικών προγραμμάτων. Τα σχέδια που κάνει ο μηχανικός παρουσιάζονται σε μορφή εικόνας σε τρείς διαστάσεις. Μέσα από αυτά μπορεί ο ιδιοκτήτης να περιηγηθεί  εικονικά στο ανακαινισμένο του σπίτι και να δει λεπτομέρειες που ίσως θα ήθελε να αλλάξει. Με την δυνατότητα των 3D σχεδίων, ο ιδιοκτήτης μπορεί να δει όλες τις ιδέες και λύσεις που προτείνουμε πριν αυτές κατασκευασθούν και να προτείνει τις αλλαγές που θέλει.  Η δυνατότητα να βλέπουμε το σπίτι που θα ανακαινίσουμε στην τελική του μορφή πριν καν αρχίσουν οι εργασίες μας βοηθάει να παίρνουμε ιδέες και αποφάσεις οι οποίες θα είναι αυτές που θέλουμε πριν καν υλοποιηθούν. Έτσι αποφεύγουμε το μεγάλο πρόβλημα του «ράβε ξήλωνε», κάτι που κοστίζει πολύ σε χρόνο και χρήμα. Προσοχή θέλει βέβαια και το γεγονός ότι πίσω από κάθε ιδέα πρέπει να υπάρχει και η δυνατότητα της υλοποίησής της. Για αυτό πρέπει να λαμβάνονται όλα τα δεδομένα υπόψη για να είναι οι ιδέες και οι προτάσεις εφαρμόσιμες.

Ανακαίνιση Σπιτιού Ιδέες: Επικοινωνήστε μαζί μας

Στο τεχνικό γραφείο Ανακαίνιση Σπιτιού Σωτήρης Ευθυμίου, με την πολύχρονη εμπειρία μας στον τομέα των ανακαινίσεων, έχουμε την δυνατότητα να υλοποιούμε όλες τις ιδέες και λύσεις που προτείνουμε σε κάθε έργο ξεχωριστά.

Κάθε ανακαίνιση έχει τα δικά της ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, γιαυτό η εταιρία μας Ανακαίνιση Σπιτιού – Σωτήρης Ευθυμίου, φροντίζει πριν από κάθε εργασία ανακαίνισης να κάνει όλες τις αναγκαίες μελέτες και προβλέψεις, έτσι ώστε ο ιδιοκτήτης μετά το πέρας των εργασιών στο χώρο του να παραλάβει ένα σπίτι σωστά ανακαινισμένο, λειτουργικό και σύμφωνο με τις δικές του ανάγκες.

Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα πακέτα προσφορών που έχουμε σύμφωνα με τις ανάγκες σας ή να μας ζητήσετε μία προσφορά ανακαίνισης online για το έργο που σας ενδιαφέρει την οποία θα διαμορφώσετε εσείς.

Επικοινωνήστε μαζί μας και σύντομα ένας μηχανικός της εταιρείας μας θα είναι στο χώρο σας.