Ανακαίνιση Διαμερίσματος… Την χρειάζεται το διαμέρισμά μου;

Καθημερινά σχεδόν ιδιοκτήτες ακινήτων μας ρωτάνε αν η ολική ανακαίνιση διαμερίσματος είναι απαραίτητη. Тο αν χρήζει ολικής ανακαίνισης ένα διαμέρισμα ή όχι είναι μια απόφαση που παίρνουμε με τον ιδιοκτήτη και αφού έχουμε αναλύσει όλους τους παράγοντες που κάνουν αναγκαία την επέμβασή μας στο διαμέρισμα. Η εμπειρία μας στο κομμάτι της ανακαίνισης σπιτιού, βοηθά τους ιδιοκτήτες να πάρουν μια απόφαση που να είναι σωστή και συμφέρουσα χωρίς να τους βάζει σε μπελάδες. Σκοπός του γραφείου μας είναι η λεπτομερής καταγραφή όλων των προβλημάτων που έχει ένα σπίτι/διαμέρισμα καθώς και η εκ των προτέρων ενημέρωση του ιδιοκτήτη για το τελικό κόστος και τις ακριβείς εργασίες που περιλαμβάνει η ανακαίνιση.

Το αν θα ανακαινίσουμε το λουτρό και την κουζίνα αποφασίζεται μετά από αυτοψία που γίνεται στον χώρο πριν συνταχθεί μαζί με τον ιδιοκτήτη η τεχνική περιγραφή, στην οποία ο μηχανικός του γραφείου μαζί με τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος θα ορίσουν τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν.

Ανακαινίσεις Διαμερισμάτων

Ανακαίνιση Διαμερίσματος: Η Σωστή Απόφαση

Αρκετές φορές μας καλούν σε διαμερίσματα στα οποία έχουν αποφασίσει να κάνουν πλήρη ανακαίνιση χωρίς αυτό να είναι αναγκαίο. Εκεί είμαστε σε θέση να δώσουμε τις τεχνικές μας γνώσεις στον πελάτη και να ορίσουμε μαζί του τις εργασίες που πρέπει να γίνουν. Δηλαδή την μερική ανακαίνιση του διαμερίσματος.

Το αν χρειάζεται ανακαίνιση το διαμέρισμά μας πολλές φορές επηρεάζεται και από την αρχιτεκτονική του. Ένα παλιό διαμέρισμα που το ¨στιλ¨ του είναι μία δύο δεκαετίες παλιό, είναι λόγος, κυρίως για του νέους σε ηλικία ιδιοκτήτες, για ανακαινίση. Σε κάποιες τέτοιες περιπτώσεις μπορούμε να επιλέξουμε ποιες εργασίες θα κάνουμε, ώστε το κόστος της ανακαίνισης να παραμείνει χαμηλό. Σε ένα διαμέρισμα δεκαετίας και δεκαπενταετίας π.χ. πολλές φορές δεν είναι αναγκαία η ανακαίνιση των ηλεκτρολογικών, των ντουλαπών, του συστήματος θέρμανσης και άλλων. Το κόστος επηρεάζεται πολύ από την σωστή επιλογή των εργασιών που θα γίνουν στο διαμέρισμα.

Ανακαίνιση Διαμερίσματος: Σκοπός του Γραγείου Μας

Σκοπός του γραφείου μας είναι ο κάθε ενδιαφερόμενος που θέλει να κάνει μία ανακαίνιση στο διαμέρισμά του να γνωρίζει πριν αρχίσουν οι εργασίες το τελικό κόστος. Για αυτό το λόγο έχουμε δημιουργήσει πακέτα ανακαίνισης με τα οποία προσπαθούμε να καλύψουμε σχεδόν όλες τις απαιτήσεις όλων όσων ενδιαφέρονται για μία ανακαίνιση. Κάθε πακέτο είναι κοστολογημένο με μεγάλη ακρίβεια ώστε να είναι προσιτό και συμφέρον για τον εκάστοτε ενδιαφερόμενο. Όλα τα πακέτα ανακαίνισης που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας συνοδεύονται από πλήρη περιγραφή όλων των εργασιών και των υλικών. Ένα πακέτο ανακαίνισης μπορεί να τροποποιηθεί αναλογα με τις ανάγκες κάθε σπιτιού και αυτό μπορεί να γίνει μετά από συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη.

Ανακαίνιση Διαμερίσματος: Παράγοντες

Για να είναι μια ανακαίνιση διαμερίσματος ολοκληρωμένη, σωστή, λειτουργική και χωρίς προβλήματα στο μέλλον πρέπει:

  • Тα υλικά να είναι επώνυμα Α’ διαλογής, πιστοποιημένα και με εγγύηση από προμηθευτές που το εγγυώνται σήμερα αλλά θα υπάρχουν και στο μέλλον για να μας προσφέρουν την εγγύησή τους.
  • Tα συνεργεία τα οποία υλοποιούν την ανακαίνιση να είναι καταρτισμένα και ειδικευμένα στην συγκεκριμένη εργασία που προσφέρουν ώστε να έχουμε άριστο αποτέλεσμα.
  • Ο χρόνος υλοποίησης της ανακαίνισης του διαμερίσματος να είναι σωστά μελετημένος και να υπάρχει χρονοδιάγραμμα για κάθε στάδιο της ανακαίνισης με μεγάλη ακριβεια.

Το τεχνικό μας γραφείο με τους μηχανικούς που το απαρτίζουν φροντίζει για την σωστή και μελετημένη ανακαίνιση του διαμερίσματός σας και ακολουθεί διαδικασίες που εγγυώνται ένα καλό αποτέλεσμα.

Ανακαίνιση Σπιτιού Κόστος: Επικοινωνήστε μαζί μας

Κάθε ανακαίνιση έχει τα δικά της ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, γι αυτό η εταιρία μας Ανακαίνιση Σπιτιού – Σωτήρης Ευθυμίου φροντίζει πριν από κάθε εργασία ανακαίνισης να κάνει όλες τις αναγκαίες μελέτες και προβλέψεις, έτσι ώστε ο ιδιοκτήτης μετά το πέρας των εργασιών στο χώρο του να παραλάβει ένα σπίτι σωστά ανακαινισμένο, λειτουργικό και σύμφωνο με τις δικές του ανάγκες.

Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα πακέτα προσφορών που έχουμε σύμφωνα με τις ανάγκες σας ή να μας ζητήσετε μία προσφορά ανακαίνισης online για το έργο που σας ενδιαφέρει την οποία θα διαμορφώσετε εσείς.

Επικοινωνήστε μαζί μας και σύντομα ένας μηχανικός της εταιρείας μας θα είναι στο χώρο σας.