Πώληση ακινήτων …τα τελευταία χρόνια οι μεταβιβάσεις ακινήτων έχουν μειωθεί αισθητά. Πολλοί ιδιοκτήτες αναβάλουν την πώληση ενός σπιτιού γιατί η αξία πώλησής του έχει μειωθεί αρκετά. Σε πολλές περιπτώσεις η τιμή πώλησης ενός ακινήτου έχει πέσει κατά πολύ κάτω από την αντικειμενική του αξία. Τι πρέπει να κάνουμε όμως για να αυξήσουμε την τιμή πώλησής του και κυρίως να βρούμε υποψήφιους αγοραστές;

Αυτό που έχουμε συμπεράνει ως τεχνικό γραφείο ανακαινίσεων είναι πως η απόφαση να κάνουμε μια ανακαίνιση στο σπίτι που προορίζουμε προς πώληση είναι η πιο σωστή. Σχεδόν πάντα, ένα σπίτι που δεν έχει δεχτεί κανενός είδους ανακαίνιση έχει αξία πολύ χαμηλή και κυρίως δεν υπάρχει ενδιαφέρον για την αγορά του.

Το γραφείο μας έχει μια γκάμα πακέτων ανακαίνισης σπιτιού για κάθε περίπτωση και ό,τι ανάγκες μπορεί να έχει ένα σπίτι.

Η εικόνα ενός παλαιού εγκαταλελειμμένου σπιτιού, με παλαιά κουφώματα, υγρασίες, παλιά είδη υγιεινής και πλακάκια, παλιά, κατεστραμμένη κουζίνα, φθαρμένα δάπεδα, μουχλιασμένες ντουλάπες, είναι αποτρεπτική για έναν υποψήφιο αγοραστή και βέβαια είναι λόγος για να μειώσει πολύ την αγοραστική αξία του.

Ακίνητα & Ανακαίνιση

Με πακέτα όπως ανακαίνιση κουζίνας, ανακαίνιση λουτρού, μερική ανακαίνιση ή ολική ανακαίνιση, το γραφείο μας έρχεται να σας λύσει το πρόβλημα πώλησης του σπιτιού σας. Για έναν αγοραστή είναι πολύ προτιμότερο να αγοράσει ένα σπίτι ήδη ανακαινισμένο παρά να μπει στην διαδικασία να το ανακαινίσει ο ίδιος, γιατί έτσι γνωρζει εξ αρχής πόσα θα του στοιχίσει η αγορά.

Οι μηχανικοί του γραφείου μας, μπορούν να σας προτείνουν έξυπνες λύσεις αναβάθμισης του σπιτιού σας και να τις υλοποιήσουν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Έτσι το ακίνητό σας θα είναι πολύ σύντομα έτοιμο προς πώληση σε πολύ μεγαλύτερη τιμή από ότι πριν.

Υδραυλικές εργασίες στην ανακαίνιση σπιτιού: Επικοινωνήστε μαζί μας

Κάθε ανακαίνιση έχει τα δικά της ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, γι αυτό η εταιρία μας Ανακαίνιση Σπιτιού – Σωτήρης Ευθυμίου, φροντίζει πριν από κάθε εργασία ανακαίνισης να κάνει όλες τις αναγκαίες μελέτες και προβλέψεις, έτσι ώστε ο ιδιοκτήτης μετά το πέρας των εργασιών στο χώρο του να παραλάβει ένα σπίτι σωστά ανακαινισμένο, λειτουργικό και σύμφωνο με τις δικές του ανάγκες.

Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα πακέτα προσφορών που έχουμε σύμφωνα με τις ανάγκες σας ή να μας ζητήσετε μία προσφορά ανακαίνισης online για το έργο που σας ενδιαφέρει την οποία θα διαμορφώσετε εσείς.

Επικοινωνήστε μαζί μας και σύντομα ένας μηχανικός της εταιρείας μας θα είναι στο χώρο σας.