ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Η εταιρεία μας είναι μια ευέλικτη τεχνική εταιρεία που ειδικεύεται σε ιδιωτικά έργα μικρής και μεσαίας κλίμακας και δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών από το 2004.

Σκοπός της εταιρείας είναι η χρήση νέων και φιλικών προς το περιβάλλον υλικών με σκοπό την κατασκευή κτιρίων που να εναρμονίζονται με το περιβάλλον και τους ανθρώπους που τα χρησιμοποιούν. Δείτε μέσα από τις σελίδες του site τις πολλές εφαρμογές υλικών και τις δυνατότητες εξοικονόμησης χρημάτων για το σπίτι σας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Με το πέρασμα των χρόνων και προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες μας στις ανάγκες των πελατών μας, αναπτύξαμε το εύρος των υπηρεσιών που προσφέρουμε δημιουργώντας εξειδικευμένα συνεργεία από άριστα καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό, αναλαμβάνοντας με υπευθυνότητα ανακαινίσεις – ανακατασκευές, προσόψεων, εσωτερικών χώρων, κατοικιών, διαμερισμάτων, πολυκατοικιών, επαγγελματικών χώρων, βιομηχανικών χώρων κ.α. καλύπτοντας όλο το φάσμα εργασιών που απαιτούνται, ώστε να παρουσιάσουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δεδομένου ότι η αγορά ακινήτου αποτελεί, δαπανηρή και δύσκολη υπόθεση στην εποχή μας, η ανακαίνιση – ανακατασκευή υπάρχουσας οικίας ή του επαγγελματικού χώρου θεωρείται ιδανική λύση.

Ανακαίνιση Σπιτιού 100%
Μονώσεις 100%
Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου 100%
Κατασκευή Σπιτιών 100%
Ενεργειακή Αναβάθμιση 100%
Τακτοποίηση Αυθαιρέτων 100%

Οι Συνεργάτες μας

Οι συνεργάτες μας, Πολιτικοί Μηχανικοί, Αρχιτέκτονες, Μηχανολόγοι Μηχανικοί και Διακοσμητές, σε συνεργασία με τα ειδικευμένα συνεργεία μας φροντίζουν να συνδυάσουν την λειτουργικότητα με την καλαισθησία, ενώ προτείνουν λύσεις ειδικού εξοπλισμού όπου απαιτείται και πάντα με μέλημα την ταχύτατη αποπεράτωση.

Η Εταιρεία: Υπευθυνότητα

Υπευθυνότητα

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει με υπευθυνότητα την ολική ή μερική ανακαίνιση του σπιτιού σας, από την πιο απλή και μικρή μέχρι και την πιο σύνθετη.

Η εταιρεία: Χρονοδιάγραμμα

Χρονοδιάγραμμα

Κάθε εργο ανακαινίσης παραδίδεται σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει συμφωνηθεί με τον πελάτη, με τα υλικά και τις εργασίες που αναφέρονται στο συμφωνητικό που συντάσσεται πριν την έναρξη των εργασιών.

Η Εταιρεία: Παράδοση

Παράδοση

Και βέβαια στο τέλος ο χώρος που έγιναν οι εργασίες παραδίδεται έτοιμος προς χρήση με το κλειδί στο χέρι.

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Στην ιστοσελίδα μας θα δείτε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουμε και δείγμα από τα έργα μας. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία για την ανακαίνιση που θέλετε να κάνετε στο χώρο σας.

Η εταιρεία μας έχει δημιουργήσει μία σειρά από πακέτα προσφορών, μέσα από τα οποία σίγουρα θα βρείτε ένα που καλύπτει τις ανάγκες σας.

Τέλος, μπορείτε να συμπληρώστε γρήγορα και εύκολα την φόρμα online προσφορά και πολύ σύντομα θα έχετε την προσφορά που θέλετε στα δικά σας μέτρα.