Ανακαίνιση & Κατασκευή

Σωτήρης Ευθυμίου

Εμπιστευτείτε την ανακαίνιση του σπιτιού σας ή την κατασκευή του σε εμας.
Εχουμε πολύχρονη εμπειρία.

Ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας και επικοινωνήστε μαζί μας

Στόχος της εταιρείας μας είναι να ανταπεξέλθουμε σε κάθε είδους ανακαίνιση και κατασκευή που μπορεί να μας ζητηθεί.

Ανακαίνιση

Κάθε χώρος που χρειάζεται ανακαίνιση έχει τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Εκεί, η πολύχρονη εμπειρία μας στις ανακαινίσεις και την  κατασκευή κατοικιών, σε συνδυασμό με τα εξειδικευμένα συνεργεία μας, μας δίνει την δυνατότητα να ολοκληρώνουμε τις εργασίες ανακαίνισης, γρήγορα οικονομικά και με άριστα αποτελέσματα.

Αναλαμβάνουμε και ολοκληρώνουμε έργα όπως αυτά που παρουσιάζονται παρακάτω και αφορούν ολική ανακαίνιση μονοκατοικίας ή διαμερίσματος, ανακαίνιση καταστήματος ανακαίνιση μπάνιου, κουζίνας και λοιπών χώρων, αλλά και λύσεις σε προβλήματα υγρομόνωσης και θερμομόνωσης. Οι υπηρεσίες ανακαίνισης περιλαμβάνουν κάθε είδους εργασία που γίνεται για τη βελτίωση ενός σπιτιού, ή ενός ακινήτου ή ενός επαγγελματικού χώρου. Αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν:

Εσωτερική Ανακαίνιση Σπιτιού / Χώρου:
– αναδιαμόρφωση,
– προσθήκες,
– επισκευές και νέες κατασκευές
– αντικατάσταση κουφωμάτων (εσωτερικών και εξωτερικών)
– υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες
– γκρέμισμα τοίχων
– αποξηλώσεις
– εργασίες στο δάπεδο
– εργασίες μόνωσης
– ελαιοχρωματισμούς
– τοποθέτηση γυψοσανίδων
– συστήματα ασφαλείας και αυτοματισμούς
– συστήματα θέρμανσης
– κατασκευή επίπλων
– σοβατίσματα
– προσθήκη/δημιουργία επιπλέον δωματίων

Εξωτερική Ανακαίνιση Σπιτιού / Χώρου:
θερμομόνωση
θερμοπρόσοψη
μονώσεις ταρατσών
υγρομόνωση
– εξωτερικούς ελαιοχρωματισμούς
– σοβατισμα και επισκευή φθορών
– σχεδιασμό και αναδιαμόρφωση κήπου / προαύλιου χώρου
εγκατάσταση φυσικού αερίου
– εγκατάσταση φωτοβολταικών στην ταράτσα
– διαμόρφωση ταράτσας
– διαμόρφωση δώματος
– roof garden
– κατασκευή πισίνας

Ανάλογα με την πολυπλοκότητα του έργου, οι ανακαινίσεις απαιτούν τον συντονισμό διαφόρων ειδικοτήτων. Η εταιρεία μας υλοποιεί κάθε έργο με τον συντονισμό όποιων ειδικοτήτων απαιτούνται (πχ. αρχιτέκτονες, μηχανικοί, ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί και ξυλουργοί κ.α. συνεργεία).

Εκτός από τις εργασίες που απαιτούνται για το ίδιο το έργο, οι ανακαινίσεις συχνά απαιτούν επίσης άδειες και επιθεωρήσεις. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τον προγραμματισμό και την εκπόνηση όλων των απαιτούμενων διαδικασιών. Όταν γίνονται σωστά, οι ανακαινίσεις μπορούν να προσθέσουν αξία σε ένα ακίνητο, να αυξήσουν τη λειτουργικότητα και τη βιωσιμότητά του και να το καταστήσουν πιο ελκυστικό για τους ενοίκους του, τους πιθανούς αγοραστές. Στην περίπτωση των επαγγελματικών χώρων, προσδίδουν ανά περίπτωση το ύφος που απαιτείται για το προφιλ της επιχείρησης.

Τα τελικά αποτέλεσματα που επιτυγχάνουμε εντυπωσιάζουν γεγονός που οφείλεται τόσο στην διαρκή μελέτη και επίβλεψη από τους μηχανικούς μας όσο και στην χρήση των κορυφαίων υλικών της αγοράς.

Ανακαίνιση Σπιτιού

Ανακαίνιση σπιτιού 90τμ σαλόνι μετά την ανακαίνιση
Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις σπιτιών/μονοκατοικιών/διαμερισμάτων είτε πρόκειται για ολική ανακαίνιση σπιτιού, είτε για μερική ανακαίνιση σπιτιού. Οτι χώρο και να έχετε μικρό (πχ ανακαίνιση σπιτιού 20τμ, 30τμ, 40τμ, 50τμ, 60τμ) ή μεγαλύτερο (πχ ανακαίνιση σπιτιού 70τμ, 80τμ, 90τμ, 100,τμ 120τμ+ και ότι στυλ και αν επιθυμείτε. Επίσης, αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις σπιτιών πολυτελείας και οικονομικές. Ανάλογα τον προυπολογισμό και τις επιθυμίες των πελατών μας. Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες ανακαίνισης σπιτιού που προσφέρουμε.

Ανακαίνιση σπιτιού Ηράκλειο Αττικής - άποψη κουζίνας μετά την ανακαίνιση

Μια ανακαίνιση κουζίνας περιλαμβάνει συνήθως την εγκατάσταση νέων ντουλαπιών, πάγκων, δαπέδων και συσκευών, καθώς και την αναδιαμόρφωση των υφιστάμενων στοιχείων. Μπορεί επίσης να περιλαμβάνει ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εργασίες, καθώς και βαφή και άλλες αισθητικές αναβαθμίσεις. Η εταιρεία μας διαθέτει δεκαετίες εμπειρίας στην ανακαίνιση κουζίνας και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, όπως ντουλάπια, πάγκους, δάπεδα, ηλεκτρικές και υδραυλικές υπηρεσίες και πολλά άλλα. Χρησιμοποιούμε υλικά και εξαρτήματα κορυφαίας ποιότητας για να εξασφαλίσουμε την υψηλότερη ποιότητα των αποτελεσμάτων. Επιπλέον, η ομάδα τους είναι άρτια εκπαιδευμένη και έμπειρη σε όλες τις πτυχές της ανακαίνισης κουζίνας, ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η ανακαίνισή σας θα γίνει σωστά και μελετημένα. Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες ανακαίνισης κουζίνας που προσφέρουμε.

Ανακαίνιση Μπάνιου Νέο Ηράκλειο

Η ανακαίνιση μπάνιου περιλαμβάνει συνήθως την αντικατάσταση εξαρτημάτων και εξαρτημάτων, όπως τουαλέτες, μπανιέρες, ντους, βρύσες και νεροχύτες, την τοποθέτηση νέων πλακιδίων ή δαπέδων και τοίχων και την αναδιαμόρφωση του χώρου ώστε να γίνει πιο λειτουργικός και αισθητικά ευχάριστος. Μπορεί επίσης να περιλαμβάνει την ενημέρωση των ηλεκτρικών καλωδιώσεων, του φωτισμού και των συστημάτων εξαερισμού, καθώς και την προσθήκη πρόσθετου αποθηκευτικού χώρου και πάγκου. Στην τεχνική κατασκευαστική εταιρεία Σωτήρης Ευθυμίο προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, από τη συμβουλευτική για το σχεδιασμό έως την εγκατάσταση και τα συνεργεία μας είναι ιδιαίτερα ενημερωμένα και εξειδικευμένα σε όλες τις πτυχές της ανακαίνισης του μπάνιου. Δημιουργούμε όμορφα και λειτουργικά μπάνια που είναι προσαρμοσμένα στις ατομικές ανάγκες του κάθε πελάτη και χρησιμοποιούν υλικά και προϊόντα υψηλής ποιότητας για να εξασφαλίσουμε τα καλύτερα αποτελέσματα όπου αυτό είναι επιθυμητό. Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες ανακαίνισης μπάνιου που προσφέρουμε.

Ανακαίνιση σπιτιού Ηράκλειο Αττικής - Σαλόνι μετά την ανακαίνιση και κρυφοί φωτισμοί σαλονιού 2
Μια ανακαίνιση σαλονιού μπορεί να περιλαμβάνει μια ποικιλία εργασιών. Π.χ. τοποθέτηση γυψοσανίδων, βάψιμο τοίχων, κρυφούς φωτισμούς, αντικατάσταση/συντήρηση/επισκευή δαπέδων, ελαιοχρωματισμούς, αποξηλώσεις, κατεδαφίσεις, αντικατάσταση φωτιστικών και επίπλων και πολλά άλλα. Επιπλέον, ανάλογα με το μέγεθος και την έκταση του έργου, μια ανακαίνιση σαλονιού μπορεί επίσης να περιλαμβάνει ηλεκτρολογικές εργασίες, υδραυλικά και άλλες υπηρεσίες. Η εμπειρία της ομάδας μας θα σας βοηθήσει να αναδιαμορφώσετε το σαλόνι σας σε ένα χώρο που ταιριάζει στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες ανακαίνισης σαλονιού που προσφέρουμε.

Ανακαίνιση υπνοδωματίου Νέο Ηράκλειο

Μια ανακαίνιση υπνοδωματίου συνήθως περιλαμβάνει έργα όπως βάψιμο τοίχων, τοποθέτηση νέου δαπέδου, αντικατάσταση παραθύρων ή/και προσθήκη επίπλων ή διακοσμητικών στοιχείων. Ανάλογα με το εύρος του έργου, οι ανακαινίσεις υπνοδωματίων μπορεί επίσης να περιλαμβάνουν αλλαγή των φωτιστικών, αναβάθμιση των ηλεκτρικών πριζών, προσθήκη εντοιχισμένων χώρων, αναδιαμόρφωση του χώρου, αλλαγή εσωτερικών και εξωτερικών κουφωμάτων κ.α. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας έργο. Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες ανακαίνισης υπνοδωματίου που προσφέρουμε.

Ανακατασκευή σπιτιού : Είσοδος μονοκατοικίας πριν την ανακατασκεύ

Η εξωτερική ανακαίνιση ενός σπιτιού μπορεί να περιλαμβάνει μια ποικιλία διαφορετικών εργασιών, από την αντικατάσταση παραθύρων και πορτών έως την τοποθέτηση νέας επένδυσης και στέγης. Μπορεί επίσης να περιλαμβάνει βάψιμο, χρώση και άλλες αισθητικές βελτιώσεις. Οι εξωτερικές ανακαινίσεις είναι σημαντικές για τη βελτίωση της ελκυστικότητας και της αξίας ενός σπιτιού, καθώς και για την προστασία του από τα στοιχεία της φύσης. Η τεχνική κατασκευαστική εταιρεία Σωτήρης Ευθυμίου προσφέρει όλο το φάσμα υπηρεσιών που χρειάζεστε για την εξωτερική ανακαίνιση του σπιτιού ή του κτιρίου σας. Εχουμε την έμπειρία που απαιτείται τόσο στις οικιστικές όσο και στις εμπορικές κατασκευές. Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες εξωτερικής ανακαίνισης που προσφέρουμε.

Ανακαινίσεις Επαγγελματικών Χώρων

Ανακαίνιση καταστήματος

Μια ανακαίνιση καταστήματος περιλαμβάνει συνήθως έναν ολοκληρωμένο επανασχεδιασμό του εσωτερικού και του εξωτερικού χώρου του καταστήματος, με απώτερο στόχο τη βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη. Η διαδικασία αυτή περιλαμβάνει συνήθως αλλαγές στη διαρρύθμιση του καταστήματος, όπως αύξηση του μεγέθους επιλεγμένων χώρων ή προσθήκη βιτρινών, καθώς και αρχιτεκτονικές αναβαθμίσεις, όπως νέος φωτισμός, δάπεδο και χρώμα. Περιλαμβάνει επίσης ενημερώσεις στην τεχνολογία του καταστήματος, όπως η εγκατάσταση νέων συστημάτων σημείων πώλησης ή η εισαγωγή ψηφιακών οθονών. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε το έργο σας και να σας δώσουμε μια προσφορά.

Ανακαίνιση γραφείου

Μια ανακαίνιση γραφείου περιλαμβάνει συνήθως τα ακόλουθα στάδια: προγραμματισμός, σχεδιασμός, προμήθεια, εγκατάσταση και ολοκλήρωση. Είναι σημαντικό να επιλέξετε μια τεχνική εταιρεία που μπορεί να παρέχει υπηρεσίες όπως τον σχεδιασμό χώρων, τον εσωτερικό σχεδιασμό, και την ολική διαχείριση του έργου με επαγγελματικό αποτέλεσμα. Στην εταιρεία ανακαινίσεων και κατασκευών Σωτήρης Ευθυμίου έχουμε την εμπειρία και την δυνατότητα να σας προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο ανακαίνισης γραφείου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε το έργο σας και να σας δώσουμε μια προσφορά.

Επιλεγμένα έργα μας που αφορούν
ανακαίνισεις σπιτιών και ανακαίνισεις επαγγελματικών χώρων

Σχόλια Πελατών

Εργο: Ολική ανακαίνιση μονοκατοικίας στο Κρυονέρι

Ο Σωτήρης Ευθυμίου ειναι ενας άνθρωπος τον οποιο τον χαρακτηριζει η ειλικρίνεια,η διαφάνεια και η συνέπεια του χαρακτήρα του. Αυτα ειναι τα βασικότερα στοιχεία που χρειάζονται για μια καλη συνεργασία.Ολες οι εργασίες έγιναν εντός χρονων,και με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!Ευχαριστούμε απο καρδιας για όλα!! Δείτε την ανακαίνιση στο Κρυονέρι.

Εργο: Ολική ανακαίνιση διαμερίσματος στο Γαλάτσι

– Σωτήρη εισαι καταπληκτικός. Κανεις πολυ ωραία δουλειά. Είμαι πολυ ευχαριστημένη που συνεργαστήκαμε μαζί σου.
– Πολυ ωραία δουλειά. Και στο δικό μου σπίτι κάνατε πολύ καλή δουλειά. Με συνέπεια και δημιουργική φαντασία. Με πολυ καλές προτάσεις οι οποίες μας διευκολύνουν την καθημερινότητα. Εσείς και οι συνεργάτες σας μας δημιούργησαν ένα υπέροχο περιβάλλον. Δείτε την ανακαίνιση στο Γαλάτσι.

Εργο: Ολική ανακαίνιση μονοκατοικίας στη Βαρυμπόμπη

Με τον Σωτήρη Ευθυμίου συνεργαστήκαμε το καλοκαίρι του 2015 όταν επέλεξα το γραφείο του να αναλάβει τις εργασίες πλήρης ανακαίνισης της κατοικίας μου στην περιοχή της Βαρυμπόμπης. Εξαιρετικός μηχανικός με οργανωμένα και έμπειρα συνεργεία που απεδείχθη από την καταπληκτική δουλειά σε μια δύσκολη περίπτωση ανακαίνισης λόγω της παλαιότητας και της κατάστασης  στην οποία παραδόθηκε το σπίτι μετά από πολυετή μίσθωση με ελλιπή συντήρηση.  Καταπληκτικός άνθρωπος με κατανόηση της δύσκολης οικονομικής κατάστασης.  Ήταν εντυπωσιακό ότι πραγματικά ένιωθε το σπίτι σαν δικό του και ήθελε να κάνει το καλύτερο.  Αξιόπιστος, πρόθυμος να βοηθήσει και πάντα στη διάθεση μου σε οτιδήποτε χρειάστηκα. Εύχομαι ότι καλύτερο και το αξίζει. Δείτε την ανακαίνιση στην Βαρυμπόμπη.

Εργο: Ανακαίνιση διαμερίσματος στο Κερατσίνι

Η ανάγκη να ολοκληρώσω το παλιό μου πατρικό με έκανε αν απευθυνθώ στην εταιρεία του κυρίου Σωτήρη Ευθυμίου. Τα άψογα συνεργεία του ολοκλήρωσαν το εγκαταλελειμμένο διαμέρισμα και το αποτέλεσμα με ικανοποίησε απόλυτα ευχαριστώ τον κύριο Ευθυμίου και τους συνεργάτες του. Δείτε την ανακαίνιση στο Κερατσίνι.

Εργο: Ανακαίνιση διαμερίσματος στο Φάληρο

Ένα χρόνο μετά την παράδοση του διαμερίσματος πλήρως ανακαινισμένο ο Σωτήρης μας ζήτησε να γράψουμε κάποια σχόλια για την εμπειρία μας και για τη συνεργασία μας μαζί του. Θα πούμε τα ίδια που του είπαμε και όταν παραλάβαμε το διαμέρισμα χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Ευχαριστούμε πολύ για όλα, το διαμέρισμα συνεχίζει και σήμερα να είναι όπως το παραλάβαμε πλήρως λειτουργικό και χωρίς κανένα πρόβλημα. Δείτε την ανακαίνιση του διαμερίσματος στο Φάληρο.

Εργο: Ανακαίνιση διαμερίσματος
Ειδα μια φωτεινη, ρομαντικη, λειτουργικη, εντυπωσιακη και ταυτοχρονα λιτη κουζινα στο σπιτι μιας φιλης και μαγευτηκα. Πετρινα μακροστενα πλακακια στον τοιχο, κρυφος φωτισμος. Ποσο συναρπαστικη ηταν η κουζινα αυτη. Το ματι μου πηγε σε ενα τοιχο που συνέδεε την κουζινα με το σαλονι κ εδινε βαθος με καποιο μυστηριωδη τροπο. Αυτο ηταν. Ετσι γνωρισαμε τη δουλεια του Σωτηρη και ανακαινισαμε δυο διαμερισματα μαζι. Ανετα διαλεξαμε πλακακια, επιπλα κουζινας ,ειδη υγιεινης, ντουλαπες κ ηλεκτρικες συσκευες χωρις να παμε πουθενα χαρη στο Σωτηρη με τα ωραια του δειγματα. Βεβαια το βασικο ειναι οτι ο Σωτηρης ακουει πραγματικα τι θελουμε και προτεινει. Το αποτελεσμα εξαιρετικο. Ο χρονος παραδοσης και το κοστος οπως ειχε υποσχεθει. Εδω αξιζει δυο βραβεια. Το συνεργειο εξυπνοι, ευγενικοι και καθαροι μαστορες που συνεργαζονταν μεταξυ τους. Καθαριοτητα κ σεβασμος προς τους υπολοιπους ενοικους. Αυτο το εκτιμησαμε ιδιαιτερα. Τι αλλο να πω…Ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι και καναμε εναν καινουργιο φιλο.

Ειρήνη Ζάνου, Ανακαίνιση Διαμερίσματος

Κατασκευές Κτιρίων – Κατασκευή Σπιτιού

Κάθε νέα κατασκευή απαιτεί από την πρώτη στιγμή μεθοδική και στοχευμένη μελέτη.Το γραφείο μας ανταποκρίνεται στην ανάγκη αυτή ολοκληρώνοντας τη μελέτη στο σύνολο της, από το στάδιο των αρχιτεκτονικών σχεδίων έως και την τελική στατική και μηχανολογική μελέτη και την έκδοση της άδειας που απαιτείται.Στη συνέχεια προχωράει στην κατασκευή βάση σύγχρονων προδιαγραφών που έχουν ως αποτέλεσμα ένα κτήριο άριστης ποιότητας που προσφέρει άνεση, ασφάλεια , λειτουργικότητα και φυσικά αρίστη ενεργειακή απόδοση.

Όλα τα παραπάνω γίνονται εφικτά μέσα από την διαρκή επίβλεψη του έργου από τους μηχανικούς του γραφείου μας αλλά  και την χρήση των κορυφαίων υλικών της αγοράς.

Υπηρεσίες Κατασκευής

Μελέτη

Τοπογραφικό, αρχιτεκτονικό κ.α

Η εταιρία μας στα πλαίσια ανάθεσης κατασκευής μονοκατοικίας ή πολυκατοικίας και συνεπώς της έκδοσης οικοδομικής άδειας, εκπονεί όλες τις απαιτούμενες μελέτες (αρχιτεκτονική, τοπογραφική, στατική μηχανολογική.

Αδεια

Σύνταξη φακέλου / διευθέτηση κ.α.

Η έκδοση της οικοδομικής άδειας είναι μία διαδικασία που αναλαμβάνουμε εφόσον γίνει στο γραφείο μας η ανάθεση των οικοδομικών εργασιών. Η αίτηση για την έκδοση της οικοδομικής άδειας, εκτός από…διαβάστε περισσότερα

3d Απεικόνιση

Εσωτερικά, εξωτερικά, υλικά

Όταν βλέπετε μία τέτοια 3d φωτορεαλιστική απεικόνιση είναι σαν να βλέπετε το σπίτι σας ακριβώς όπως θα είναι κι έτσι μπορείτε να κατανοήσετε πλήρως την τελική εικόνα. Η οπτική…διαβάστε περισσότερα

Κατασκευή

Εκσκαφές, μπετά, ηλεκτρολογικά, υδραυλικά, κουζίνα, μπάνιο..

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μελέτη και την κατασκευή σπιτιών (κατασκευή μονοκατοικιών & πολυκατοικιών) από την σύνταξη του τοπογραφικού διαγράμματος μέχρι την παράδοση της κατοικίας σας με το κλειδί στο χέρι…διαβάστε περισσότερα

Αντιπαροχή

Ολα όσα χρειάζεται να υλοποιηθούν για ένα τέτοιο έργο

Ως κατασκευαστική εταιρεία με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία, εγγυόμαστε την υψηλή κατασκευαστική ποιότητα και την τήρηση του χρονοδιαγράμματος που θα θέσουμε εξαρχής στα έργα αντιπαροχής που θα αναλαμβάνουμε…διαβάστε περισσότερα

Κατασκευή Μονοκατοικίας

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μελέτη και την κατασκευή νέων κατοικιών από την σύνταξη του τοπογραφικού διαγράμματος μέχρι την παράδοση της κατοικίας σας με το κλειδί στο χέρι. Πληροφορίες..

Κατασκευή Οικοδομής

Η κατασκευή πολυκατοικίας / οικοδομής είναι ένα συνθετο έργο που απαιτεί τον συντονισμό πολλών επαγγελματιών καθώς και την προετοιμασία των απαιτούμενων εγγράφων. Πληροφορίες..

Πακέτα Ανακαίνισης Σπιτιού

Πακέτο ανακαίνισης σπιτιού platinum
Πακέτο ανακαίνισης σπιτιού platinum
Πακέτο ανακαίνισης σπιτιού Gold

Πακέτα Ανακαίνισης Σπιτιού

Πακέτο ανακαίνισης σπιτιού Platinum
Πακέτο ανακαίνισης σπιτιού Gold
Πακέτο ανακαίνισης σπιτιού Smart
Πακέτο ανακαίνισης - ζήτηση προσφοράς

Online προσφορά ανακαίνισης

Ζητήστε Περισσότερες Πληροφορίες

  ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

  EMAIL

  ΤΗΛ.

  ΤΥΠΟΣ ΕΡΓΟΥ

  ΠΑΚΕΤΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ


  ΜΗΝΥΜΑ

  Συνεργάτες

  ΕΙΡΗΝΗ ΠΟΥΓΟΥΝΙΑ

  ΕΙΡΗΝΗ ΠΟΥΓΟΥΝΙΑ

  15:58 02 Jun 18
  Ανακάλυψα τυχαία τον Σωτήρη μέσω Google, καθώς έψαχνα ένα συνεργείο για να αναλάβει την πλήρη ανακαίνιση του ρημαγμένου σπιτιού που είχαμε παραλάβει απο τους προηγούμενους ενοίκους. Ο Σωτήρης είναι ο τέλειος συνδυασμός ειδικού επιστήμονα με μεγάλη εμπειρία (παρά το νεαρό της ηλικίας του) και ανθρώπου. Το συνεργείο του εκτέλεσε απίστευτη δουλειά με αποτέλεσμα να παραλαμβάνω σήμερα ένα σπίτι-κόσμημα! Συςτήνω ανεπιφύλακτα τον Σωτήρη και όλα τα παιδιά που συνεργάζονται μαζί του. Σωτήρη, σε ευχαριστώ!
  Λιζετα Ζερβα

  Λιζετα Ζερβα

  18:15 13 Mar 18
  Μετά από την πρώτη συνεργασία μας με τον Σωτήρη Ευθυμίου εντυπωσιασμένοι και εγώ και σύζυγος μου τόσο από το ήθος την ευγένεια, αλλά πολύ περισσότερο από τον επαγγελματισμό, την επιλογή σωστών και έμπειρων συνεργείων, τον σεβασμό στα συμφωνημένα χρόνο και κόστος και την εξαιρετική δουλειά, του εμπιστευτήκαμε την ολική ανακαίνιση του πατρικού μου. Τόσο η πρώτη όσο και η δεύτερη συνεργασία μας είχε τα καλύτερα από τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.
  Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υπομονή, την μόνιμη διαθεσιμότητα, και για όλες τις ταλαιπωρίες που του επέβαλα με τις αλλαγές σχεδίων.
  Σωτήρη μου όλα τα καλά του κόσμου σε σένα και την οικογένεια σου
  Maria Tzanidaki

  Maria Tzanidaki

  21:29 08 May 18
  πολύ πρωτότυπη και γρήγορη ανακαίνιση του σπιτιού μας από την ομάδα του Σωτήρη Ευθυμίου.Ένας μοντέρνος επιστήμοναςμε πολλές ιδέες και εναλλακτικές που θα τον συνιστούσαμε με τον σύζυγό μου Χαράλαμπο Φίλια για οποιαδήποτε μορφή ανακαίνισης σπιτιού ή αλλου χώρου.Καλή συνέχεια φίλε Σωτήρη στο έργο σου..
  Markos Vratimos

  Markos Vratimos

  08:45 05 Dec 17

  Με τον Σωτήρη Ευθυμίου συνεργαστήκαμε το καλοκαίρι του 2015 όταν επέλεξα το γραφείο του να αναλάβει τις εργασίες πλήρης ανακαίνισης της κατοικίας μου στην περιοχή της Βαρυμπόμπης.Εξαιρετικός μηχανικός με οργανωμένα και έμπειρα συνεργεία που απεδείχθη από την καταπληκτική δουλειά σε μια δύσκολη περίπτωση ανακαίνισης λόγω της παλαιότητας και της κατάστασης στην οποία παραδόθηκε το σπίτι μετά από πολυετή μίσθωση με ελλιπή συντήρηση.Καταπληκτικός άνθρωπος με κατανόηση της δύσκολης οικονομικής κατάστασης. Ήταν εντυπωσιακό ότι πραγματικά ένιωθε το σπίτι σαν δικό του και ήθελε να κάνει το καλύτερο. Αξιόπιστος, πρόθυμος να βοηθήσει και πάντα στη διάθεση μου σε οτιδήποτε χρειάστηκα.

  Εύχομαι ότι καλύτερο και το αξίζει.