ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙ – ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

Ολική ανακαίνιση διαμερίσματος στον 4 όροφο πολυκατοικίας της δεκαετίας του 80.
Άλλη μία πολύ δύσκολη ανακαίνιση ολοκληρώσαμε με απόλυτη επιτυχία, παραδίδοντας το διαμέρισμα με το κλειδί στο χέρι στους νέους ιδιοκτήτες του.
Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες του πριν το διαμέρισμα είχε την ανάγκη ριζικής ανακαίνισης. Έτσι σε συνεργασία με τους ιδιοκτήτες κάναμε νέα αρχιτεκτονική μελέτη δημιουργώντας ένα λουτρό ξένων που δεν είχε το διαμέρισμα και αναβαθμίσαμε ενεργειακά το διαμέρισμα αποκόπτον τάστο από την κεντρική θέρμανση της πολυκατοικίας.

Ανακαίνιση Γαλάτσι: Κουζίνα μετά την ανακαίνιση

Ολική Ανακαίνιση Σπιτού στο Γαλάτσι: Εργασίες αναλυτικά:

  • Αφαιρέσαμε όλα τα μάρμαρα σε όλο το δάπεδο του διαμερίσματος και αποξηλώσαμε όλους τους σαθρούς σοβάδες στους τοίχους του λουτρού.
  • Ρίξαμε νέες τσιμεντοκονίες και τοποθετήσαμε νέα πλακάκια σε μεγάλες διαστάσεις από 60 εκατοστά έως 90 εκατοστά.
  • Τοποθετήσαμε εντοιχισμένα καζανάκια και στα δύο λουτρά και τα επενδύσαμε με γυψοσανίδες.
  • Κάναμε νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση σε όλο το σπίτι με υποδομή για τηλεόραση επίγεια και δορυφορική καθώς και δίκτυο ίντερνετ και τηλεφώνου σε όλους τους χώρους.
  • Τοποθετήσαμε νέο υδραυλικό δίκτυο με πίνακα υδροληψίας, και εξολοκλήρου νέο αποχετευτικό δίκτυο.
  • Απαίτηση των ιδιοκτητών ήταν να έχουν πάντα ζεστό το σπίτι τους το χειμώνα και πάντα δροσερό το καλοκαίρι. Έτσι τοποθετήσαμε μια υπερσύγχρονη αντλία θερμότητας την οποία συνδέσαμε με το νέο μονοσωλήνιο δίκτυο που κατασκευάσαμε σε όλο το διαμέρισμα και με fan coil σε όλους τους χώρους για δροσιά το καλοκαίρι.

Έτσι το διαμέρισμα με την αθόρυβη και κορυφέας ενεργειακής απόδοσης αντλία, έγινε το ιδανικό σπίτι για κατοίκιση με ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας και με δυνατότητα να επιλέγει ο ιδιοκτήτης τι θέλει να συμβαίνει σπίτι του από μακριά με την διαδικτυακή σύνδεση της αντλίας με το tablet του.

Βέβαια για μέγιστη θερμομόνωση τοποθετήσαμε αλουμίνια θερμοδιακοπής της εταιρείας alumil με ενεργειακά τζάμια και τέλος τοποθετήσαμε ένα σύγχρονο ηλιακό στην ταράτσα της πολυκατοικίας.

  • Αντικαταστήσαμε εξολοκλήρου τα παλιά σάπια ξύλινα πατώματα με νέα μασίφ δρύινα.
  • Τοποθετήσαμε νέα ημιμασίφ κουζίνα με πολλούς έξυπνους χώρους αποθήκευσης.
  • Αντικαταστήσαμε τις παλιές κατεστραμμένες ντουλάπες με νέες μοντέρνες.
  • Και τέλος αφού κατασκευάσαμε ψευδοροφές με κρυφό φωτισμό σπατουλάραμε όλους τους τοίχους και τα ταβάνια και βάψαμε όλα τα δωμάτια σε χρωματισμούς επιλογής του πελάτη.

Ολοκληρώσαμε την ανακαίνιση εντός του χρονοδιαγράμματος με απόλυτη επιτυχία και παραδώσαμε στους ευτυχισμένους ιδιοκτήτες, έτοιμο για κατοίκιση διαμέρισμά τους.

Οι εργασίες έγιναν με την αυστηρή επίβλεψη των μηχανικών της εταιρείας μας και με την καθοδήγησή τους.

Χρόνος υλοποίησης του έργου ΙΟΥΝΙΟΣ – ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2017.

ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙ: ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΠΡΙΝ

ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΜΕΤΑ