Ανακαίνιση Σπιτιού Ζωγράφου

ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Άλλη μία δύσκολη ανακαίνιση σπιτιού, ολοκλήρωσε η εταιρεία μας με μεγάλη επιτυχία. Στις φωτογραφίες του πριν και το μετά θα δείτε όλες τις αλλαγές που κάναμε για να μεταφορτώσουμε ένα παλαιό διαμέρισμα με πολλά προβλήματα σε ένα σύγχρονο όμορφο και λειτουργικό σπίτι έτοιμο να κατοικηθεί από τον ιδιοκτήτη του.
Να σημειωθεί ότι το διαμέρισμα είχε πάρα πολλές ελλείψεις στις υποδομές, και έτσι η ριζική ανακαίνιση ήταν αναγκαία.
Επίσης το διαμέρισμα ήταν διαμορφωμένο με ένα υπνοδωμάτιο, και η ανάγκη για δεύτερο ήταν επιτακτική. Έτσι οδηγηθήκαμε στην λύση να μεταφέρουμε την κουζίνα στο χώρο της τραπεζαρίας και του σαλονιού. Η παλαιά κουζίνα ήταν πολύ μικρή για υπνοδωμάτιο έτσι καθαιρέσαμε την μεσοτοιχία ανάμεσα στα δύο δωμάτια και κτίσουμε νέο τοίχο με ΥTONG και δημιουργήσαμε δυο νέα υπνοδωμάτια με σωστές διαστάσεις λειτουργικά και με πλήρη ηλεκτρολογική υποδομή.

Ανακαίνιση Σπιτιού Ζωγράφου - Κουζίνα Μετά την Ανακαίνιση

Ανακαίνιση σπιτιού Ζωγράφου – Αναλυτικές Εργασίες: .

  • Αντικατάσταση όλως των εξωτερικών κουφωμάτων με νέα θερμοδιακοπής της εταιρείας Alumil με τζάμια διπλά ενεργειακά planistar evo και μηχανισμούς της GU
  • Αλλαγή όλων των εσωτερικών πορτών και της πόρτας εισόδου με νέα θωρακισμένη.
  • Νέα υδραυλική εγκατάσταση με πίνακα υδροληψίας, νέες παροχές σε νέες θέσεις και σύνδεση του δικτύου με ηλιακό.
  • Νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση με νέο πίνακα και νέους διακόπτες της εταιρείας, Legrand. Πλήρη δικτύωση για το ιντερνέτ και πρίζες τηλεόρασης σε όλα τα δωμάτια.
  • Τοποθέτηση γρανιτοπλακάκια στο δάπεδο όλου του σπιτιού, και τοποθέτηση νέων πλακιδίων στους τοίχους του λουτρού.
  • Τοποθέτηση νέων μοντέρνων ειδών υγιεινής στο λουτρό επιλογής του πελάτη.
  • Τοποθέτηση νέας μεγάλης κουζίνας με πάσο. Εντοιχισμός όλως των ηλεκτρικών συσκευών.
  • Σπατουλάρισμα όλων των τοίχων και των ταβανιών και ελαιοχρωματισμό αυτών με χρώματα σε αποχρώσεις επιλογής του πελάτη.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες η όψη του διαμερίσματος πριν και του μετά είναι εντελώς διαφορετική και η ποιότητα της ανακαίνισης είναι ξεκάθαρη.

Σκοπός της εταιρείας μας είναι το τελικό αποτέλεσμα της ανακαίνισης να είναι άψογο, με όλες τις υποδομές ενός σύγχρονου σπιτιού και με της εγγύηση της εταιρείας μας.  Αυτό επιτυγχάνεται με την χρήση επώνυμων υλικών Ά ποιότητας τα οποία εφαρμόζονται από πιστοποιημένα συνεργεία με την επίβλεψη μηχανικών της εταιρείας μας.

Σε κάθε ανακαίνιση που αναλαμβάνουμε, φροντίζουμε να προτείνουμε ιδέες και λύσεις για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ιδιοκτήτης στο σπίτι. Φροντίζουμε να κάνουμε την διαμονή στο ανακαινισμένο σπίτι όσο το δυνατών καλύτερη ώστε το ιδιοκτήτης να είναι πάντα ευχαριστημένος με τις εργασίες που έκανε.

Όπως κάθε έργο μας, έτσι και αυτή η ανακαίνιση παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη το διαμέρισμα έτοιμο για χρήση, ολοκληρωμένο, με όλες τις υποδομές και με την εγγύηση της εταιρείας μας να είναι πάντα δίπλα σε όποια υποστήριξη και αν χρειαστεί.

Χρόνος υλοποίησης του έργου ΜΑΡΤΙΟΣ – ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2017.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΕΤΑ