Ανακαίνιση Σπιτιού Πριν και Μετά

Ανακαίνιση Σπιτιού Πριν και Μετά

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ

Μία πολύ δύσκολη ανακαίνιση όπως φαίνετε από τις φωτογραφίες του πριν και του μετά.  Με πολλές αλλαγές στη διαρρύθμιση καθώς έπρεπε να γκρεμίσουμε τον τοίχο ανάμεσα στο σαλόνι και την κουζίνα και να μετακινήσουμε έναν άλλο κατά 60 εκατοστά για να μεγαλώσουμε τον χώρο της τραπεζαρίας. Όπως φαίνετε στις φωτογραφίες πριν το σπίτι έχει τρία διαφορετικά, δάπεδα, ένα κομμάτι δηλαδή στο σαλόνι και τα δύο υπνοδωμάτια είναι ξύλο πεπλεγμένο, στην τραπεζαρία και τον διάδρομο μάρμαρο ενός εκατοστού και την κουζίνα μωσαϊκό.

Ανακαίνιση Σπιτιού Πριν και Μετά: Κουζίνα Μετά

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ: ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες της ανακαίνισης του σπιτιού πριν και μετά, το πρόβλημα με τα διαφορετικά δάπεδα και η απαίτηση του ιδιοκτήτη να γίνει όλο το σπίτι ξύλινο δάπεδο με μασίφ ξύλο σε ίδιο μοτίβο όπως το παλαιό, μας οδήγησε στο να αφαιρέσουμε όλα τα γεμίσματα από μπετό σε όλο το σπίτι όπου είχε, και να κατασκευάσουμε εξαρχής όλο το δάπεδο της οικίας στο οποίο δεν είχε ξύλο με νέο παρκέ, με καδρόνια κόντρα πλακέ θαλάσσης και μασίφ πάτωμα 5 χ 15 εκατοστά. Έτσι πετύχαμε την συνέχεια του υφιστάμενου δαπέδου σε όλο το σπίτι και το τελικό αποτέλεσμα όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες μετά είναι εκπληκτικό. Φροντίσαμε να ενώσουμε ένα πάτωμα 40 ετών με ένα καινούριο με τέτοιο τρόπο που δεν φαίνεται καμία διαφορά.

Επίσης στο διαμέρισμα τοποθετήσαμε:

  • Mία μεγάλη κουζίνα από λάκα και πάγκο από γρανίτη.
  • Αλλαγή όλης της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης με νέα και τοποθέτηση διακοπτών της εταιρείας Legrand.
  • Τοποθέτηση νέας πόρτας στο λουτρό σπαστή για οριστική λύση του προβλήματος χώρου.
  • Τοποθέτηση νέας πόρτας εισόδου θωρακισμένη.
  • Σπατουλάρισμα όλων των τοίχων και τα ταβάνια για ένα τέλειο αποτέλεσμα.
  • Και αυτό το έργο όπως και όλα μας τα έργα παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη έτοιμο για κατοίκιση με το κλειδί στο χέρι. Ένα ακόμη έργο μας που η διαφορά του πριν με το μετά εντυπωσιάζει και το αποτέλεσμα είναι πέραν των προσδοκιών.

Το γραφείο μας ως κύριο μέλημα του είναι να εκπληρώνει τις επιθυμίες του ιδιοκτήτη με όποια δυσκολία και αν αντιμετωπίσει, και το αποτέλεσμα να εκπλήσσει ευχάριστα τον ιδιοκτήτη. Η εικόνα του πριν και το μετά επαληθεύει τις υποσχέσεις μας, την εμπειρίας μας και την γνώση σε αυτό που ξέρουμε πολύ καλά να κάνουμε, να ανακαινίζουμε των χώρο σας και να τον παραδίδουμε στον ιδιοκτήτη έτοιμο για χρήση.

Σκοπός του γραφείου μας Ανακαινίσεις Σπιτιών Ευθυμίου Σωτήρης είναι να υλοποιούμε το όνειρο κάθε ιδιοκτήτη με τον καλύτερο τρόπο, τα καλύτερα υλικά και την εγγύηση του γραφείου μας. Η διαφορά του πριν και μετά να είναι η μεγαλύτερη δυνατή και το αποτέλεσμα το καλύτερο δυνατό.

Σκοπός του γραφείου μας Ανακαινίσεις Σπιτιών Ευθυμίου Σωτήρης είναι να υλοποιούμε το όνειρο κάθε ιδιοκτήτη με τον καλύτερο τρόπο, τα καλύτερα υλικά και την εγγύηση του γραφείου μας. Η διαφορά στην ανακαίνιση σπιτιού πριν και μετά να είναι η μεγαλύτερη δυνατή και το αποτέλεσμα το καλύτερο δυνατό.

Χρόνος υλοποίησης έργου: ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2017.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΠΡΙΝ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΕΤΑ