ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ

Το τεχνικό μας γραφείο ολοκλήρωσε άλλη μία δύσκολη ανακαίνιση με ριζικές αλλαγές σε όλους τους χώρους.
Οι ιδιοκτήτες μας ζήτησαν να ανακαινίσουμε το παλιό τους σπίτι και να τοποθετήσουμε υλικά με νεανικό στυλ μιας και θέλαν να το κατοικίσει νέο μέλος στης οικογένειας.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του πριν και του μετά, για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, οι πελάτες με την καθοδήγησή μας επέλεξαν μοντέρνου στυλ υλικά για την κουζίνα το δάπεδο αλλά και το λουτρό.

Ανακαίνιση Νέα Χαλκηδόνα

Ανακαίνιση Νέα Χαλκηδόνα: Πιο αναλυτικά οι εργασίες που έγιναν για την ολική ανακαίνιση του σπιτιού είναι οι ακόλουθες.

 • Τοποθέτηση νέου δαπέδου σε όλους τους χώρους τύπου laminate 8 χιλ. της επώνυμης εταιρείας Tarkett σειράς Woodstock.
 • Τοποθέτηση νέων εξωτερικών κουφωμάτων τύπου PVC της επώνυμης εταιρείας aluplast.
 • Τοποθέτηση νεών εσωτερικών κουφωμάτων και θωρακισμένης πόρτας στην είσοδο.
 • Τοποθέτηση νέων ντουλαπών στο υπνοδωμάτιο.
 • Τοποθέτηση νέας κουζίνας με όλες τις υποδομές.
 • Τοποθέτηση συστήματος ασφαλείας της εταιρίας paradox.
 • Τοποθέτηση εξολοκλήρου νέου δικτύου ύδρευσης στο λουτρό και την κουζίνα με πίνακα υδροληψίας.
 • Τοποθέτηση νέας αποχετευτικής εγκατάστασης.
 • Τοποθέτηση καζανάκι εντοιχισμένο με κρεμαστή λεκάνη.
 • Εξολοκλήρου ανακαίνιση λουτρού με όλες τις υποδομές, κατασκευή κτιστής ντουζιέρας, τοποθέτηση νέου επίπλου μπάνιου, τοποθέτηση νέων μπαταριών και νέων πλακιδίων στους τοίχους και το δάπεδο.
 • Τοποθέτηση νέων πλακιδίων στις δύο βεράντες του σπιτιού.
 • Κατασκευή με γυψοσανίδα οροφής στην κουζίνα για την τοποθέτηση σποτ για να είναι πιο φωτεινή και όμορφη, επίσης κατασκευή κρυφού φωτισμού στο υπνοδωμάτιο για να καλυφθούν οι εξωτερικοί σωλήνες του καλοριφέρ και βέβαια να τοποθετηθεί η led ταινία και να πετύχουμε ένα πολύ όμορφο φωτισμό στο υπνοδωμάτιο.
 • Τέλος αφαιρέσαμε όλο το παλιό σαθρό στοκάρισμα από τους τοίχους και αφού σπατουλάραμε όλους τους τοίχους και τα ταβάνια από την αρχή βάψαμε με χρώματα της ΒΙΒΕΧΡΩΜ όλες τις επιφάνειες και τις βεράντες με αποχρώσεις επιλογής του πελάτη.

Το αποτέλεσμα των εργασιών άφησε απόλυτα ευχαριστημένους τους ιδιοκτήτες και όλες οι εργασίες έγινες με σεβασμό προς τους υπόλοιπους ενοίκους της πολυκατοικίας. Σκοπός μας είναι σε κάθε μας έργο κατά την διάρκεια των εργασιών να μην δημιουργούμε προβλήματα στους υπόλοιπους ενοίκους του κτιρίου καθώς και να μην προκαλούμε φθορές στους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας.

Το τεχνικό μας γραφείο τηρεί όλες τις προϋποθέσεις για την σωστή εκτέλεση των έργων, οι μηχανικοί του γραφείου λαμβάνουν πάντα υπόψιν όλες τις παραμέτρους σε κάθε έργο και το αποτέλεσμα είναι πάντα το καλύτερο δυνατό. Φροντίζουμε πάντα όλες οι εργασίες που γίνονται να είναι υπο την αυστηρή επίβλεψη των μηχανικών μας, και τα υλικά που χρησιμοποιούνται να είναι πάντα επώνυμα και με πολύχρονη γραπτή εγγύηση.

Η πολύχρονη εμπειρία μας στο κομμάτι της ανακαίνισης σπιτιού και επαγγελματικών χώρων μας δίνει την δυνατότητα να ολοκληρώνουμε πάντα με επιτυχία κάθε έργο που αναλαμβάνουμε όσο περίπλοκο και δύσκολό είναι με όλες τις προδιαγραφές και εγγυήσεις που απαιτούνται. Η συνεχής και αδιάκοπη πορεία μας στο κομμάτι των ανακαινίσεων, μας έχει δέσει την δυνατότητα να συνεργαζόμαστε μόνιμα με τα καλύτερα συνεργία και το αποτέλεσμα των εργασιών τους να είναι το κορυφαίο δυνατό. Κάθε ανακαίνιση πριν αρχίσει έχει μελετηθεί αυστηρά από τους μηχανικούς και τα συνεργεία μας, οστε κάθε εργασία που γίνεται να είναι πάντα σωστή και να μην έχουμε δυσάρεστα αποτελέσματα.

Σε όλες μας τις ανακαινίσεις οι φωτογραφίες του πριν και μετά μαρτυρούν τις μεγάλες αλλαγές που γίνονται στα σπίτια που αναλαμβάνουμε και οι φωτογραφίες των εργασιών δείχνουν τα υλικά και το τρόπος του έχουν τοποθετηθεί. Έτσι κάθε τι που γίνεται είναι ξεκάθαρο και με την εγγύησή μας.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ: ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΠΡΙΝ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΕΤΑ