Ανακαίνιση γραφείου 105 τ.μ. στο Χολαργό

Σε έναν όμορφο κεντρικό δρόμο στον Χολαργό, στην οδό Βουτσινά, μόλις 300 μέτρα από τον σταθμό του μετρό Χολαργός και την Λεωφόρο Μεσογείων, ανακαινίσαμε έναν επαγγελματικό χώρο 105 τ.μ. για την στέγαση του γραφείου μας.

Πρόκειται για ένας πανέμορφο, ευάερο και ευήλιο ισόγειο χώρο γραφείου, υπερυψωμένο τόσο όσο χρειάζεται για να έχει υπέροχη θέα στους δύο κεντρικότατους δρόμους του Χολαργού αλλά και στον υπέροχο καταπράσινο κήπο του κτιρίου.

Σκοπός της ανακαίνισης ήταν να γίνει ένα πλήρως λειτουργικό και ευχάριστο γραφείο για όλους τους συνεργάτες μας και τους επισκέπτες μας.

Ανακαινήσαμε όλους τους χώρους, τα δύο λουτρά, την κουζίνα, κατασκευάσαμε οροφές με κρυφούς φωτισμούς και σποτ σε όλους τους χώρους του γραφείου για να έχουμε το σωστό φωτισμό σε κάθε θέση εργασίας.

Το φυσικό ξύλο που καλύπτει σχεδόν όλο το γραφείο εκτός των βοηθητικών χώρων, είναι ξύλο μασίφ 40 ετών, το οποίο ήταν αρκετά ταλαιπωρημένο και στόχος μας ήταν να το συντηρήσουμε και να επιδιορθώσουμε τα πολλά προβλήματα που είχε.

Όλη η ηλεκτρομηχανολογική υποδομή του γραφείου έγινε εκ νέου όπως απαιτείται σε ένα σύγχρονο επαγγελματικό χώρο.

Ανακαίνιση Γραφείου 105m2 στο Χολαργό

Ανακαίνιση Επαγγελματικού Χώρου 105τμ Χολαργός

Δείτε στην συνέχεια το αποτέλεσμα της δουλειάς μας σε αυτό το έργο μέσα από φωτογραφίες που εμφανίζουν το πριν & μετά στους χώρους των γραφείων και του wc.

Ανακαίνιση Γραφείου Πριν και Μετά
Ανακαίνιση γραφείου 105μ2 Πριν & Μετά
Ανακαίνιση Γραφείο στο WC

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ 105τμ

ΠΡΙΝ

ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΜΕΤΑ