Η ανακαίνιση ενός σπιτιού περιλαμβάνει πολλές επιμέρους εργασίες και υλικά. Ένα κομμάτι της ανακαίνισης είναι οι εργασίες που γίνονται στην υδραυλική εγκατάσταση. Οι υδραυλικές εργασίες στην ανακαίνιση σπιτιού είναι μια πάγια επιλογή.

Όλοι οι ιδιοκτήτες ενός σπιτιού γνωρίζουν ότι σε βάθος χρόνου το σπίτι τους έχει παρουσιάσει κάποιο υδραυλικό πρόβλημα. Αυτό δεν είναι περίεργο, ούτε κατ’ ανάγκη πρόβλημα του υδραυλικού ή των υλικών. Μην ξεχνάμε ότι το νερό και ο χρόνος φθείρουν τα υλικά. Κάτι που στις μέρες μας οι μεγάλες εταιρείες κατασκευής υδραυλικών υλικών γνωρίζουν καλά και έχουν αναπτύξει μεθόδους και υλικά για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Υδραυλικές εργασίες: Πίνακας διαμερίσματος

Στην ανακαίνιση σπιτιού κύριο μέλημά μας είναι να ενημερωθούμε από τον ιδιοκτήτη γι’ αυτά τα προβλήματα και να τα αντιμετωπίσουμε λύνοντας τα οριστικά.

Όταν ανακαινίζουμε ένα λουτρό, πάντα αντικαθιστούμε τις παλιές σωληνώσεις ύδρευσης και αποχέτευσης. Στην ανακαίνιση μπάνιου αντιμετωπίζουμε όλα τα προβλήματα ακόμα και τα θέματα υγρομόνωσης που πολλές φορές έχουμε.

Όταν αποφασίζουμε να ανακαινίσουμε το σπίτι μας πρέπει να απαιτήσουμε από τον μηχανικό ο οποίος έχει αναλάβει την ανακαίνιση να κάνει μελέτη ύδρευσης, θέρμανσης και αποχέτευσης του σπιτιού. Μία ανακαίνιση που δεν έχει μελετηθεί πρώτα από τον μηχανικό είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα έχει σοβαρές ελλείψεις και λειτουργικά προβλήματα.

Ο μηχανικός είναι αυτός που θα προβλέψει να υπάρχουν αναμονές για όλες τις εγκαταστάσει που απαιτούνται σε ένα σύγχρονο σπίτι. Στην ανακαίνιση ο μηχανικός θα ελέγξει τις εργασίες που γίνονται κάτω από τα πλακάκια, για παράδειγμα. Στην ανακαίνιση μια κατοικίας με αλλαγή στην θέρμανση, ο μηχανικός θα υπολογίσει τις ανάγκες σε θερμίδες της οικίας και θα προτείνει τα σωστά θερμαντικά σώματα και την σωστή τοποθέτησή τους.

Υδραυλικές εργασίες: Εγκαταστάσεις

Τα υλικά που χρησιμοποιούμαι σε μία σύγχρονη ανακαίνιση για την αποχέτευση είναι σωλήνες PVC, και στην ύδρευση και θέρμανση σωλήνες χαλκού ή πολυστρωματικές.

Υδραυλικές εργασίες στην ανακαίνιση σπιτιού: Επικοινωνήστε μαζί μας

Κάθε ανακαίνιση έχει τα δικά της ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, γι αυτό η εταιρία μας Ανακαίνιση Σπιτιού – Σωτήρης Ευθυμίου, φροντίζει πριν από κάθε εργασία ανακαίνισης να κάνει όλες τις αναγκαίες μελέτες και προβλέψεις, έτσι ώστε ο ιδιοκτήτης μετά το πέρας των εργασιών στο χώρο του να παραλάβει ένα σπίτι σωστά ανακαινισμένο, λειτουργικό και σύμφωνο με τις δικές του ανάγκες.

Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα πακέτα προσφορών που έχουμε σύμφωνα με τις ανάγκες σας ή να μας ζητήσετε μία προσφορά ανακαίνισης online για το έργο που σας ενδιαφέρει την οποία θα διαμορφώσετε εσείς.

Επικοινωνήστε μαζί μας και σύντομα ένας μηχανικός της εταιρείας μας θα είναι στο χώρο σας.