Ψάχνετε για εταιρεία ανακαίνισης σπιτιών; Δείτε κάποια Πριν και Μετά Αποτελέσματα της δουλειάς μας.

Έχει το σπίτι σας ανάγκη από ριζική ανακαίνιση και ψάχνετε για εταιρεία ανακαίνισης σπιτιών; Δείτε τι πρέπει να κάνετε.

Το σπίτι μας είναι ο χώρος που αντανακλά την προσωπικότητά μας και μας προσφέρει άνεση και όλα τα συναισθήματα που θέλουμε να νιώθουμε. Ωστόσο, στην περίπτωση μετακόμισης σε καινούριο σπίτι που χρήζει αλλαγών ή λόγω παλαιότητας του υπάρχοντος, μπορεί να χρειάζεται ανανέωση και ριζική ανακαίνιση για να είναι λειτουργικό, όμορφο και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας.
Αν ανήκετε κι εσείς σε μία τέτοια κατηγορία κι ενδιαφέρεστε να ανακαινίσετε το σπίτι σας, στα επόμενα δύο λεπτά ανάγνωσης θα μάθετε τι πρέπει να κάνετε.

Ανίχνευση των προβλημάτων
Το πρώτο βήμα προς τη ριζική ανακαίνιση του σπιτιού σας είναι η ανίχνευση των προβλημάτων που υπάρχουν. Ελέγξτε προσεκτικά κάθε δωμάτιο και προσδιορίστε πιθανά προβλήματα όπως υγρασία, μούχλα, σκασίματα στους τοίχους, διαρροές στη στέγη ή στις σωληνώσεις, προβλήματα με το ηλεκτρικό σύστημα και άλλες φθορές.
Επίσης, αξιολογήστε τη γενική κατάσταση των δαπέδων, των παραθύρων και των πορτών, καθώς και των συστημάτων θέρμανσης και ψύξης. Πολλοί επιλέγουν να προβούν σε ανακαίνιση του σπιτιού τους προκειμένου να το αναβαθμίσουν ενεργειακά. Είναι ο καλύτερος και πιο σίγουρος τρόπος για πολύ σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων. Σημειώστε και καταγράψτε όλα τα προβλήματα που εντοπίζετε, ανεξαρτήτως της σοβαρότητάς τους.

Αξιολόγηση των αναγκών σας
Μετά την ανίχνευση των προβλημάτων, είναι σημαντικό να αξιολογήσετε τις ανάγκες σας για το σπίτι σας. Σκεφτείτε τις αλλαγές που θα θέλατε να κάνετε και τις βελτιώσεις που θα ήθελαν να επιτευχθούν. Μήπως χρειάζεστε επιπλέον δωμάτια για νέα μέλη της οικογένειας; Θέλετε να ανανεώσετε το μπάνιο ή την κουζίνα; Αναζητήστε τις αδυναμίες και τις ανεπάρκειες του σπιτιού σας και καταγράψτε τις προτεραιότητές σας για την ανακαίνιση. Το επόμενο βήμα είναι να απευθυνθείτε σε μία αξιόπιστη κατασκευαστική εταιρεία όπου στη συζήτηση που θα έχετε με τους μηχανικούς, θα πείτε τα προβλήματα που θέλετε να επιλυθούν, καθώς και όλα όσα θέλετε να γίνουν στο σπίτι. Οι ειδικοί αφού κάνουν μία αυτοψία στο σπίτι θα σας καθοδηγήσουν με ασφάλεια και τεχνογνωσία στα επόμενα βήματα.

Ανακαίνιση & κατασκευαστική εταιρεία
Αφού έχετε καθορίσει τον προϋπολογισμό σας, οι άνθρωποι της κατασκευαστικής θα ετοιμάσουν μία τεχνική και οικονομική προσφορά βάσει της εκτίμησης του κόστους των εργασιών. Στην περίπτωση που τα οικονομικά σας δεν επιτρέπουν μία ολική ανακαίνιση, υπάρχει πάντα η δυνατότητα να γίνουν εργασίες που αφορούν στα πιο επείγοντα θέματα, όπως είναι οι διαρροές, η υγρασία ή η αντικατάσταση κατεστραμμένων στοιχείων. Σε κάθε περίπτωση, είτε μερικής, είτε ολικής ανακαίνισης, οι μηχανικοί θα κάνουν τις απαιτούμενες μελέτες, θα καταθέσουν τα απαραίτητα έγγραφα για να εκδοθεί η άδεια μικρής κλίμακας και θα βγάλουν ένα χρονοδιάγραμμα βάσει του οποίου θα συντονιστούν όλα τα συνεργεία για να ολοκληρώσουν τις εργασίες. Κατόπιν, θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα κατάλληλα υλικά, έπιπλα, είδη υγιεινής κι εξοπλισμό.

Πριν ξεκινήσουν οι εργασίες της ανακαίνισης, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προετοιμαστείτε ψυχολογικά για την αναστάτωση και την προσωρινή απώλεια άνεσης. Όμως να έχετε στο μυαλό σας ότι το τελικό αποτέλεσμα αξίζει τον κόπο και την πιθανή ταλαιπωρία. Ο μηχανικός που θα αναλάβει το έργο θα σας ενημερώνει για κάθε στάδιο και για την πρόοδο των εργασιών, ενώ θα είναι ο υπεύθυνος για να διαχειρίζεται ενδεχόμενες αλλαγές, πιθανές διορθωτικές εργασίες και φυσικά την τήρηση του προϋπολογισμού και του χρονοδιαγράμματος.

Παρακάτω ακολουθούν κάποια δείγματα της δουλειάς μας. Είναι όλα σπίτια τα οποία ανακαινίστηκαν ριζικά και αναβαθμίστηκαν ενεργειακά. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δούμε μαζί τι χρειάζεται να γίνει στη δική σας περίπτωση.

Εταιρεία Ανακαίνισης Σπιτιών – Σωτήρης Ευθυμίου

Ανακαίνιση σπιτιού 95μ2 στα Μελίσσια

Εταιρεία Ανακαίνισης Σπιτιών – Σωτήρης Ευθυμίου

Ανακαίνιση σπιτιού 140μ2 στο Χαλάνδρι

Εταιρεία Ανακαίνισης Σπιτιών – Σωτήρης Ευθυμίου

Ανακαίνιση σπιτιού 130μ2 στο Ψυχικό

Εταιρεία Ανακαίνισης Σπιτιών – Σωτήρης Ευθυμίου

Ανακαίνιση σπιτιού στο Γαλάτσι

Εταιρεία Ανακαίνισης Σπιτιών – Σωτήρης Ευθυμίου

Ανακαίνιση σπιτιού 100μ2 στο Νέο Ηράκλειο Αττικής

Εταιρεία Ανακαίνισης Σπιτιών – Σωτήρης Ευθυμίου

Ανακαίνιση σπιτιού 85μ2 στον Χολαργό

Μία εξειδικευμένη εταιρεία που αναλαμβάνει ανακαινίσεις θα δώσει σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια, διασφαλίζοντας ότι κάθε πτυχή της ανακαίνισης θα είναι λειτουργική και αισθητικά πολύ ευχάριστη. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις δικές σου ανάγκες.