‘Ολα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν προχωρήσετε στην ανακαίνιση της κουζίνας σας.

Η κουζίνα είναι το μέρος του σπιτιού με τη μεγαλύτερη χρήση και χρηστικότητα, στην ευρεία πλειοψηφία των νοικοκυριών. Είναι ο χώρος που μαγειρεύουμε, τρώμε και πίνουμε τον καφέ μας. Συνέπεια της συνεχούς χρήσης του χώρου της κουζίνας, είναι και η ταχύτερη και μεγαλύτερη φθορά αυτής, γεγονός που καθιστά την ανακαίνιση κουζίνας μία από τις πιο συχνές και επιβεβλημένες ανακαινίσεις.

Σε αυτό το άρθρο θα επισημάνουμε τις συνηθέστερες φθορές που προκύπτουν στον χώρο της κουζίνας και καθιστούν την ανακαίνιση αυτής απαραίτητη, καθώς και το πως η σωστή και προμελετημένη εργασία οδηγεί σε ένα άρτιο και λίαν ικανοποιητικό αποτέλεσμα, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν παρακάτω.

Ανακαίνιση Κουζίνας Πριν & Μετά: Φθορές στην Κουζίνα

  • Από τις πιο συχνές βλάβες που συναντούμε στο χώρο της κουζίνας είναι αυτές στα υδραυλικά. Η συνεχής και καθημερινή χρήση μπορεί να οδηγήσει στη φθορά των υδραυλικών με αποτέλεσμα διαρροές και κατά συνέπεια υγρασίες, που οδηγούν στη συσσώρευση μούχλας, καθώς και μία γενική δυσλειτουργία των εν λόγω συστημάτων (μπαταρία, σωληνώσεις, νεροχύτης).
  • Ένα επίσης συχνό φαινόμενο είναι η φθορά των ντουλαπιών και των συρταριών. Όσο καλά και να είναι τα υλικά κατασκευής (που δυστυχώς συνήθως δεν είναι), έχουν ημερομηνία λήξης, με αποτέλεσμα την απορύθμιση των μηχανισμών, όπως τα φρένα των συρταριών και των ντουλαπιών, τα οποία οδηγούν σε δυσλειτουργίες, ιδιαίτερα στα παλαιότερα σπίτια, που καθιστούν την καθημερινή χρήση της κουζίνας λιγότερο εύκολη και αποδοτική.
  • Ένα ακόμα συχνό φαινόμενο είναι και οι αποκολλήσεις ή τα σπασίματα στα πλακάκια, τα οποία συνήθως οφείλονται σε κακοτεχνίες ή χαμηλή ποιότητα υλικών και μερικές φορές σε ατυχήματα, ειδικότερα στα σπίτια κάποιας παλαιότητας.
  • Ο σημαντικότερος, ίσως, λόγος για να προχωρήσουμε σε μία ανακαίνιση της κουζίνας, είναι η λειτουργικότητα και ο μη σύγχρονος σχεδιασμός του χώρου. Με την πάροδο του χρόνου αλλάζουν οι απαιτήσεις που έχουμε από το χώρο της κουζίνας, όπως και εξελίσονται οι τάσεις στο σχεδιασμό του χώρου. Ένας έξυπνος και μοντέρνος σχεδιασμός της κουζίνας, μπορεί να προσφέρει επιπλέον χρηστικότητα, καθώς και να προσθέσει στη γενικότερη καλαισθησία, κάτι που αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους, αν όχι τον σημαντικότερο παράγοντα, δεδομένου πως πρόκειται για ένα χώρο στον οποίο ζούμε και λειτουργούμε σε καθημερινή βάση.

Ανακαίνιση Κουζίνας Πριν και Μετά: Σχεδιασμός

Πριν προχωρήσουμε σε μια ανακαίνιση κουζίνας, ένας ενδελεχής προσχεδιασμός είναι επιβεβλημένος πρωτίστως για λόγους λειτουργικότητας, καθώς και για την αποφυγή τυχόν καθυστερήσεων ή επιπλέον κόστους. Ένας ακόμη πολύ σημαντικός παράγοντας στην ανακαίνιση κουζίνας είναι η χρήση Α’ ποιότητας και επώνυμων υλικών τα οποία, σε συνδυασμό με τα άριστα εξειδικευμένα συνεργεία μας, προσφέρουν ένα εγγυημένο αποτέλεσμα.
Στην εταιρεία μας, Ανακαίνιση Σπιτιού – Σωτήρης Ευθυμίου, με 15ετή πείρα στο χώρο των ανακαινίσεων και των κατασκευών, δίνουμε έμφαση στην ποιοτική και μελέτημένη εργασία καθώς όλα μας τα έργα γίνονται υπό την διαρκή επίβλεψη πολιτικού μηχανικού, εξασφαλίζοντας το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα. Διατηρώντας συνεχή επαφή με τον πελάτη, προτεραιότητα μας είναι η δική σας ικανοποίηση και η προσαρμογή του έργου σε αυτό που πραγματικά επιθυμείτε.

Δείγματα της δουλειάς μας: Ανακαίνιση κουζίνας Πριν & Μετά

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ - ΓΑΛΑΤΣΙ
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ - ΦΑΛΗΡΟ
Ανακαίνιση κουζίνας πριν και μετά Ψυχικό
Ανακαίνιση κουζίνας πριν και μετά Μαρούσι

Ανακαίνιση Κουζίνας Πριν

Ανακαίνιση κουζίνας πριν
anakainisi kouzinas prin
Πριν την ανακαίνιση της κουζίνας
ανακαίνιση κουζίνας εργασίες

Ανακαίνιση Κουζίνας Μετά

Ανακαίνιση κουζίνας μετά
anakainisi kouzinas meta
Μετά την ανακαίνιση της κουζίνας
Μετά την ανακαίνιση της κουζίνας

‘Οπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, από μερικά μόνο έργα μας, ο έξυπνος και ενδελεχής προσχεδιασμός, η χρήση υλικών αρίστης ποιότητας, καθώς και τα πολύπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία μας, πάντα υπό την διαρκή επίβλεψη πολιτικού μηχανικού, εξασφαλίζουν ένα ποιοτικό, μοντέρνο και άριστα λειτουργικό αποτέλεσμα.

Ανακαίνιση Κουζίνας Πριν & Μετά : Ανακαινίσεις Σωτήρης Ευθυμίου

Η εταιρεία μας, Ανακαίνιση Σπιτιού Σωτήρης Ευθυμίου, βρίσκεται πάντα σε διαρκή επικοινωνία με τον πελάτη και στόχος μας είναι η δική σας ικανοποίηση από το τελικό αποτέλεσμα της ανακαίνισης της κουζίνας σας. Χρησιμοποιώντας πάντοτε τα ποιοτικότερα υλικά και υπό την επίβλεψη και τον προσχεδιασμό πολιτικού μηχανικού με 15ετή εμπειρία στο χώρο, εγγυόμαστε ένα, περισσότερο από ικανοποιητικό, αποτέλεσμα, με άριστη λειτουργικότητα και καλαισθησία, πάντα μέσα στον προσυμφωνημένο χρόνο παράδοσης και χωρίς κρυφά ή προκύπτοντα επιπλέον κόστη.

Στην εταιρεία μας δεν ξεχνούμε ποτέ πως, ο χώρος που ανακαινίζουμε είναι ο χώρος που ζείτε και αυτό αποτελεί την πυξίδα μας, κάνοντας κάθε μας έργο μοναδικό και προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή ζητήστε μία προσφορά για την ανακαίνιση της δικής σας κουζίνας. Μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε στα έτοιμα πακέτα μας και διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει.

Μην ξεχνάτε πως η καινούργια σας κουζίνα βρίσκεται ένα τηλεφώνημα μακριά.