Ανακαίνιση σπιτιού για airbnb!

Η ανακαίνιση σπιτιού για Airbnb, αφορά ανακαίνιση σπιτιών ή διαμερισμάτων που προορισμός τους έχουν την ενοικίασή τους σε τουρίστες μέσω της πλατφόρμας Airbnb.

Ο μεγάλος ανταγωνισμός των ακινήτων μέσω της πλατφόρμας Airbnb, μας επιβάλλει να προβούμε σε ανακαίνιση ακινήτου, γιατί έχει παρατηρηθεί ότι ένας επισκέπτης προτιμά να πληρώσει λίγα παραπάνω χρήματα ώστε να μείνει σε ένα πιο προσεγμένο περιβάλλον. Αυτό στη συνέχεια θα δημιουργήσει μια αλυσιδωτή αντίδραση με πολύ καλά review του ακινήτου σας, να το φέρει στις πρώτες θέσεις της πλατφόρμας, με αποτέλεσμα η αποπληρωμή της επένδυσής σας να γίνει αρκετά σύντομα.

Φυσικά είναι αυτονόητο ότι ο υποψήφιος ενοικιαστής θα κρίνει το διαμέρισμά σας από τις φωτογραφίες, οπότε μια όμορφη διακόσμηση που θα ξεχωρίζει και τις κατάλληλες φωτογραφίες που θα το αναδεικνύουν θα φέρει περισσότερους τουρίστες στην πόρτα του ακινήτου σας.
Ας δούμε όμως αναλυτικά τι θα μπορούσε να περιλαμβάνει μια Ανακαίνιση σπιτιού για Airbnb:

 • Ανακαίνιση κουζίνας: Η κουζίνα είναι ο χώρος στον οποίο χρειαζόμαστε τη μέγιστη λειτουργικότητα και ευκολία. Ο καλός φωτισμός, τα έπιπλα, οι υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, ο άψογος σχεδιασμός από την ομάδα μας, έχουν ως στόχο να κάνουν τον χώρο ελκυστικό προς τους επισκέπτες σας.
 • Ανακαίνιση μπάνιου: Τα φθαρμένα ή παλιά είδη υγιεινής και τα σπασμένα πλακάκια που μπορεί να υπάρχουν στο χώρο του μπάνιου σας, ας μη γελιόμαστε, δεν θα φέρουν καλές κριτικές από τους επισκέπτες. Οραματιστείτε το χώρο του μπάνιου από τους χρωματισμούς (ανοιχτούς ή σκούρους), τα πλακάκια (μοντέρνα ή vintage) , χτιστεί ντουζιέρα ή μπανιέρα κι εμείς θα αναλάβουμε τα υλοποιήσουμε. Η κατασκευή γυψοσανίδας για φωτισμό οροφής μπορεί να δώσει μια νέα “χροιά” στην ανακαίνιση του μπάνιου σας.
 • Ανακαίνιση υπνοδωματίου/υπνοδωματίων: Το υπνοδωμάτιο ή υπνοδωμάτια είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία σε ένα σπίτι Airbnb. Είναι ο χώρος όπου ο επισκέπτης σας εκτός από τη διακόσμηση του χώρο, θα απολαύσει έναν καλό και ποιοτικό ύπνο. Στην ανακαίνιση του υπνοδωματίου, εκτός από βάψιμο και την διακόσμηση του χώρο συγκαταλέγονται: αλλαγή και τοποθέτηση πατώματος ξύλινο ή πλακάκια, αλλαγή κουφωμάτων, εγκατάσταση νέων ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και αλλαγής φωτισμού, τοποθέτηση ταπετσαρίας, ξυλουργικές εργασίες (ντουλάπια, ράφια, κρεβάτι κ.α.), τοποθέτηση κλιματιστικού. Θα πρέπει να κάνετε τον χώρο άνετο και ελκυστικό για τους επισκέπτες σας.
 • Ολικός εσωτερικός χρωματισμός διαμερίσματος: Η επιλογή χρωμάτων είναι πολύ σημαντικός για το διαμέρισμά σας. Ο εσωτερικός χρωματισμός είναι μια σημαντική εργασία που ομορφαίνει και αναβαθμίζει και χαρίζει καλαισθησία στο σπίτι σας.
 • Εσωτερικές πόρτες: Τα εσωτερικά κουφώματα είναι μέρος της διακόσμησης και αποτελούν σημαντικό κομμάτι του σπιτιού τόσο για την χρησιμότητα τους όσο και την καλαισθησία που προσφέρουν. Σκοπός του είναι να διαχωρίζουν τα δωμάτια μεταξύ τους και προσφέρουν ασφάλεια και αυτονομία. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε πόρτες ανάλογα με τις διακοσμητικές ανάγκες που θέλετε να καλύψετε, ξύλινες, laminate, γυάλινες, λακαριστές, με επένδυση καπλαμά, inox, κ.α.
 • Ξυλουργικές εργασίες και εσωτερικά έπιπλα: Οι ξύλινες επιφάνειες σε ένα σπίτι προσδίδουν προσωπικότητα και μοναδικότητα. Οι εργασίες που περιλαμβάνονται στις ξυλουργικές εργασίες είναι οι εργασίες φινιρίσματος ή κατασκευής ντουλάπες, πόρτες, παράθυρα, έπιπλα κουζίνας, κρεβατοκάμαρες, μικροέπιπλα κ.α.
 • Σχεδιασμός και διαμόρφωση σπιτιού: Κάντε το σπίτι σας όσο το δυνατόν πιο άνετο για τους επισκέπτες σας. Η άνεση στις διακοπές για τους περισσότερους ανθρώπους είναι πρωταρχικής σημασίας. Ένα κύριο χαρακτηριστικό που έχουν τα διαμερίσματα Airbnb είναι ότι εκτός από τους κοινούς χώρους κουζίνα μπάνιο και ίσως ένα σαλόνι, τα υπόλοιπα δωμάτια διαμορφώνονται ως κρεβατοκάμαρες. Εάν μπορείτε να το υποστηρίξετε, προσθέστε “en suite bathroom” στο υπνοδωμάτιο – οι επισκέπτες σας θα εκτιμήσουν να έχουν ιδιωτικό μπάνιο στην κρεβατοκάμαρά τους. Η τοποθέτηση ξύλου ή laminate στο δάπεδο των δωματίων προσθέτουν επίσης υψηλή αισθητική στο χώρο των δωματίων. Η τοποθέτηση air condition σε κάθε χώρο ξεχωριστά επιτρέπει στους επισκέπτες σας να νιώθουν πιο άνετα, καθώς θα μπορούν να απομονώνουν το υπνοδωμάτιό τους από τον υπόλοιπο χώρο σε περίπτωση που υπάρχουν κι άλλοι επισκέπτες.
 • Φωτογράφιση από επαγγελματία φωτογράφο: Αν το επιθυμείτε μπορούμε να αναλάβουμε τη φωτογράφιση από επαγγελματία φωτογράφο. Οι φωτογραφίες θα αναδεικνύουν το ακίνητό σας, τα χρώματα, το φως αλλά κυρίως την ατμόσφαιρα του σπιτιού ώστε να γίνει ελκυστικό από τους δυνητικούς σας επισκέπτες.
 • Ανακαίνιση ή αλλαγή πατώματος: Πολλές φορές λόγω φθοράς είναι απαραίτητο να αλλαχθεί το πάτωμα και να αντικατασταθεί είτε από ξύλο είτε από πλακάκια ή μάρμαρο. Η επιλογή του κατάλληλου υλικού είναι από το στυλ και την προσωπικότητα που θέλετε να προσδώσετε στο διαμέρισμά σας.
 • Ανακαίνιση μπαλκονιού: Η αναδιαμόρφωση του μπαλκονιού ή της βεράντας μας είναι ένας λόγος να προσελκύσουμε επισκέπτες στο ακίνητό μας. Μπορούμε να αλλάξουμε ή να βάψουμε τα κάγκελα χαρίζοντας αμέσως μια λάμψη στην εξωτερική πλευρά του σπιτιού μας. Αν έχουμε σπασμένα πλακάκια μπορούμε να τα αντικαταστήσουμε ή ακόμα θα μπορούσαμε να τα καλύψουμε με ξύλινα ή συνθετικά πλακίδια απομίμησης ξύλου, τα οποία είναι πολύ δημοφιλής τα τελευταία χρόνια και δίνουν στυλ στο μπαλκόνι μας.
 • Σύστημα σκίασης: Στη χώρα μας απολαμβάνουμε πάρα πολλές ηλιόλουστες μέρες στη διάρκεια του έτους. Ειδικά, όσο μπαίνει η άνοιξη και πλησιάζουμε στο καλοκαίρι η ανάγκη μας για σκίαση και προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία διαρκώς μεγαλώνει. Οι τέντες, τα στέγαστρα, οι περσίδες, τα εξωτερικά τζάμια σκίασης αλλά και οι πέργκολες είναι μερικοί τρόποι να απολαύσει ο επισκέπτης μας τον ήλιο και τις ευεργετικές του ιδιότητες κατά τη διάρκεια της διαμονής του.

Η εταιρία Ανακαίνιση Σπιτιού – Σωτήρης ευθυμίου, με το λεπτομερή και πάντα προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις σας προσχεδιασμό, από μηχανικό με 15ετή πείρα στο χώρο, εγγυάται ένα απόλυτα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Ανακαίνιση Airbnb Σπιτιού: Σωτήρης Ευθυμίου

Στην εταιρεία μας Ανακαίνιση Σπιτιού- Σωτήρης Ευθυμίου, λειτουργούμε πάντα με γνώμονα το γούστο και τις ανάγκες σας. Παρέχοντας την εξειδικευμένη γνώση των ειδικών και διατηρώντας διαρκή προσωπική επικοινωνία με τους πελάτες μας, εγγυόμαστε την πλήρη ικανοποίηση από το τελικό αποτέλεσμα της ανακαίνισης του airbnb σας, χωρίς καθυστερήσεις ή επιπλέον κόστη.

Στην εταιρεία μας δεν ξεχνούμε ποτέ πως, ο χώρος που ανακαινίζουμε είναι ο χώρος που ζείτε και αυτό αποτελεί την πυξίδα μας, κάνοντας κάθε μας έργο μοναδικό και προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή ζητήστε μία προσφορά για την ανακαίνιση του δικού σας airbnb. Μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε στα έτοιμα πακέτα μας και διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει.